Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV » Veebruar 2004



Kenneth E. Hagini prohveteering
14.02.04   Kenneth E. Hagin

Paljud on mures tuleviku pärast ning mõtlevad, mis saab edasi? Kas pimedus vallutab kõik või hakkab valgus eredalt särama?

Jah, ütleb Vägede Isand, pidage meeles, et te olete minu kätes. Ning pidage meeles, et mina tean tulevikku paremini, kui teie teate minevikku. Ning kõik on korras!

Ma hoiatan teid ette selle suhtes, mis teid mõjutab. Ma näitan teile, mis teed pidi minna ning siis te lähete ja olete õnnistatud üle kõikide maailma inimeste, olete õnnistatud maa peal. Sest te olete minu rahvas ning minu rahvas on võimul ja valitseb. Ning Jumala õnnistused langevad nende peale.

Hiline vihm valatakse välja. Jah, rahvaste peale, kes on nüüd viljatud ja tühjad. Aga vihm valatakse välja. Seemned külvatakse. Lõikus tuleb. Jumala au hiilgab maa peal.

Ning need, kes on maailmas, kõnnivad edasi seda teed mööda, kus nad on kõndinud! Ning pimedus haarab nad enda sisse ja vallutab nad.

Aga teie kõnnite valguses! Jumala Sõna annab valgust. Kõnni Sõna järgi. Kõnni Sõnas! Kõnni Vaimus!

Ning vägi puhkab teie peal. Ning Jumala au nähakse teie palgeil! Paljud pöörduvad Isanda poole. Vägevad päevad, vägevad ajad, vägevad õnnistused on ees. Seega rõõmusta.

Mitmed on mures selle pärast, mis on toimunud. Hirm on vallutanud paljude südamed. Mitmed on mures sõja pärast! Mitmed on mures tuleviku pärast! Tundub, nagu pimedus areneks. Tumedad pilved on kogunenud ajahorisondile.

Aga, jah, ütleb Vägede Isand, ära kõnni vaadates asjadele oma füüsiliste silmadega. Ära kõnni vastavalt sellele, mida ütlevad sulle tunded. Ära kõnni vastavalt infole, mida annavad sulle su meeled. Vaid kõnni vastavalt sellele, mida ütleb Minu Sõna. Kõnni vastavalt sellele, mida ütleb sulle Püha Vaim!

Sest Tema räägib paljude südametes. Aga nemad kõnnivad edasi loomulikus maailmas ning ei pööra üldse tähelepanu oma südamele. Ta räägib mitmete vaimus. Aga nemad kõnnivad mõistuslikus sfääris ning mõtlevad omi mõtteid. Planeerides omi radu. Aga, jah, ütleb Vägede Isand, kuula, mida Vaim ütleb sinu südames, sinu vaimus. Ning tee vastavalt sellele, mida Ta ütleb! Tegutse selle alusel! Käitu justkui oleks see reaalsus!

Rõõmusta! Naera hädale näkku! Kaotusele, mis sul tundub olevat loomulikus maailmas, naera näkku! Naera, ha-ha-ha. Jah, just nii! Kuna sinul on teada siseinfo. Info, mis on Sõna sisemuses. Info, mille on andnud Vaim! Au Jumalale, au Jumalale!

Ja see sünnib. Aamen!

Me oleme uhked selle üle, et oleme Sõna kogudus ja Sõna inimesed. Ja see on õige, ütleb Isand, te olete Sõna inimesed. Aga ärge unustage, et te olete ka Püha Vaimu inimesed, vaimsed. Jah, Sõna läheb edasi. Aga jälle ja jälle on Vaim püüdnud teie keskel liikuda ja teie olete Teda ignoreerinud ning vait olnud.

Mõned on ajutiselt alistunud Vaimule. Sest Vaim otsib, et end ilmutada. Ta ilmutab end ilmutustes, ilmub teadmisesõna kaudu, tarkusesõna kaudu ning vaimude eristamise kaudu. Ning Ta püüab rääkida! Kuna Tema püüab oma rahvaga rääkida Püha Vaimu kaudu. Keelte ja tõlgitsemiste kaudu. Prohveteeringute kaudu. Ning paljud on end tagasi hoidnud ning ei ole välja rääkinud. Ning sedasi tehes on nad kustutanud Vaimu ning mitte ainult kustutanud, vaid kurvastanud Vaimu.

Jah, kuulake, mida Vaim ütleb. Ja kui tuleb – ning tingimata tuleb – Püha Vaimu väljavalamine nendel hilistel päevadel. Hiline vihm – varajane vihm ja hiline vihm, et kokku koguda maa vili, mida Ta ootab, et seda kätte saada, enne kui Ta tuleb tagasi. Jah, see on tulemas!

Ja see aasta, 2003, on ettevalmistusaasta. See on eraldamise aasta! On neid, kes end teist eraldavad ning käivad omi radu mööda, tegutsevad vastavalt oma plaanile ning ei oma mingit väge, mingit au ega mingit Vaimu. Ja elutus võtab nende üle võimust.

Aga on neid, kes vastavad kõige täiega ning ütlevad: "Jah, Isand, ma olen eksinud minevikus. Ma olen olnud sõnakuulmatu. Palun andesta mulle." Ja pidage meeles, et Ta annab andeks. Pidage meeles, et on olemas halastus. Pidage meeles, et on kirjas sõnad: "Läki siis julgusega armuaujärje ette, et me saaksime halastust ja leiaksime armu oma abiks õigeks ajaks."

Seega on olemas arm ja halastus. Seega jätka ning mine edasi ja õpi, õpi Vaimu teid. Õpi! Mediteeri!

Tuleb taastamine! Praegusel momendil on käimas taastamisprotsess. Taastamine! Vaimne taastamine. Kui taastatakse Vaimu täielik ilmnemine.

Kuidas siis Vaim ennast ilmutab? Nii antakse ühele Vaimu läbi tarkuse sõna, teisele tunnetuse sõna sama Vaimu kaudu; teisele antakse vaimude äratundmist sama Vaimu kaudu, teisele erilist usku, teisele vägevaid tegusid, teisele andeid terveks teha; teisele prohvetlikku kuulutamist, teisele mõnesuguste keelte kõnelemist, teisele keelte tõlgitsemist. Niimoodi ilmutab Ta ennast. Ent kõike seda teeb üks ja sama Vaim, jagades igaühele eriti, nõnda nagu tema tahab.

Ning Ta on püüdnud jagada selle anni ilmnemist paljudele, kes istuvad siin, aga te pole vastanud. Aga ärge kartke. Jah, inimene on inimlik ning väga tihti eksib – tõlgitseb valesti, paneb mööda sellest, mida Ta ütleb. Aga ärge laske neil asjadel end heidutada, vaid las see olla õpetavaks kogemuseks.

Jah, jah, praegu on taastamisaeg. Ja tuleb taastamine loomulikus sfääris. Abielude taastamine. Taastatakse need, kes on olnud üksteisega osadusest väljas. Ühel või teisel põhjusel, isekalt, isekalt käivad omi radu pidi. Keelduvad teistega osaduses olemast. Aga taastamine tuleb. See toimub juba praegu, te ei saa seda näha ja te ei tea seda. Aga see toimub. Ning varsti sünnib.

Sa oled siis rõõmus. Paljud on siis rõõmsad. Jumala õnnistused voolavad. Kuna te teate, et sellest on kirjutatud uuesti ja uuesti Jumala Sõnas, eriti Apostlite tegude raamatus algkoguduse päevil.

Nad olid ühes paigas koos. Ja taevast sündis äkitselt kohin, otsekui oleks kange tuul puhunud. Ja sama on tänapäeval – kui te saate üksmeelele! Paljud on osadusest väljas. Aga mine uuesti osadusse. Olge üksteisega osaduses. Ning kiitke ja ülistage Jumalat üksmeelselt. Ning au tuleb sellisel viisil, mida te pole kunagi enne näinud.

Seega, see 2003. aasta on ettevalmistusaasta. See pole mitte ainult ettevalmistusaasta, vaid nagu ma enne ütlesin, taastamine. 2003. aasta on auline, see ehitub üles, nii-öelda.

Aga kõik ei ole auline! Jah, Jumala õnnistused on alati aulised. Aga! Pidage meeles, et Vaim juhtis Jeesuse kõrbesse. Ning kogu see kõrbekogemus ei olnud auline kogemus, ainult lõpp oli auline.

Seega mõnedele, kes istuvad siin, mitte paljudele, vaid mõnedele, tuleb aeg, mis ei tundu nii auline. Jah, pisaraid valatakse. Kurbust, muret tuleb kannatada. Aga hommikul tuleb rõõm.

Ning seega on 2003. aasta mitmel viisil võimaluste aasta, taastamise aasta. Aasta, et uuesti üles ehitada teatud aladel.

Aga kuidas on lood 2004. aastaga? Jah, 2004. on aasta, kus on rohkem. Rohkem väge, rohkem au, rohkem ilminguid, rohkem saab päästetud, rohkem täidetakse Vaimuga, rohkem tervenemisi! 2004. on aasta, kus on rohkem.

Aga kuidas on aastaga 2005? Kas on veel aega või lakkab see? 2005 on kohtumõistmise aasta. Kohtumõistmine. Kui me enda üle ise kohut mõistame, siis meie üle ei mõisteta kohut. Aga kui meie üle mõistetakse kohut, siis meid antakse üle saatanale liha hukkamiseks, et meie vaim päästetaks Issanda päeval.

Mõistetakse kohut individuaalsel tasandil. Mõistetakse kohut perekonna tasandil. Mõistetakse kohut riikide tasandil. Ranguse päev. Distsipliini päev. Korrigeerimise päev.

Aga aasta lõpp on auline. Parandused tehakse. Paljud mõistavad enda üle kohut. Rahvad pöörduvad Jumala poole. Ning see lõppeb auliselt.

Aga mis saab aastast 2006? Seda ei saa kirjeldada. Seda ei ole võimalik kirjeldada! Kuidas kirjeldada eskimole puud? Nad ei ole seda kunagi näinud. Seda ei ole lihtsalt võimalik kirjeldada.

Ning on veel asju, mida ei peaks praegu rääkima. Praegusel momendil. Ja on asju, mida ei tohi välja rääkida. Paulus ise ütles: "Ma tunnen inimest Kristuses, keda neljateistkümne aasta eest tõmmati kolmanda taevani — kas ta oli ihus, seda ma ei tea, või kas ta oli ihust väljas, mina ei tea, Jumal teab. Ja ma tean, et sama inimene — kas ta oli ihus või ihust lahus, mina ei tea, Jumal teab — tõmmati paradiisi ja ta kuulis räägitamatuid sõnu, mida inimene ei tohi rääkida."

See sobib - see sobib. See sobib siia. Sõnad, mida ei tohi välja rääkida. Oh, Isand, kuidas seda kirjeldada?

Ja see on alles algus. Jah, kui ma ütlen, algus, siis ma räägin sellest, mis toimub aasta alguses. Ning see kasvab intensiivsuses. See on auline aasta. See on aasta, mil taevas on maa peal. Aga lõpp on aulisem kui algus.

Seega rõõmusta! Vaenlane on hävitatud vastane! Jeesus on saavutanud võidu! Võit kuulub igaühele. Keegi ei peaks jääma tühjade kätega. Aga kõik peaksid käima täies võidus. Käsutades ning nõudes oma õigusi ja privileege Jeesuses Kristuses. Mitte midagi nõudes Isalt - Tema on meile andnud varustuse. Aga nõudes saatana käest, kes püüab takistada Jumala plaani. Kes püüab selle teostumist takistada.

Kuid see kõik sünnib. Lõpuks see kõik sünnib. Ja Püha Vaim on rääkinud mitmetele jumalasulastele siin täna õhtul. Ning Ta on sinuga minevikus rääkinud. Öelnud sulle täpselt, mida sa pead tegema. Sa ei ole seda siiani kunagi teinud! Ning siis sa mõistatad, et miks Ta sinu eest hoiab tagasi teatud asju. Sa mõtled, et miks on nii raske. Või teekond tundub raske. Kuula, mida Püha Vaim ütleb. Tee enda kogudusest mitte ainult Sõna kogudus, vaid Püha Vaimu kogudus. Pane alati Sõna esikohale. Liigu Pühas Vaimus kooskõlas Sõnaga.

Ning siis saab kogu au avalikuks. Paljud isegi näevad seda au. Ning Jumala õnnistused voolavad nagu vägev jõgi. Tänu sulle Isand Jeesus.

WBS videolt üles kirjutanud ja tõlkinud Külli Kuusk




 Lisa kommentaar | Loe kommentaare (50)

Sinu nimi *
Sinu e-mail
Kommentaar *
Mitu ä tähte on sõnas jäääär? * See rumal küsimus hoiab robotid sellest foorumist eemal. Palun kirjuta oma vastus siia:

  Tutvu reeglitega



Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel

Loe kommentaare (50)



Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.