Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV » Oktoober 2004



Iisrael on saavutanud edu terrorismivastases võitluses
07.10.04  

Iisraeli kaitsejõudude avaldatud statistika näitab, et pärast nelja-aastast pidevat terrorisõda Iisraeli vastu on Iisraeli riik muutunud järk-järgult kompetentsemaks terrorirünnakute tõrjumises.

Kui varasemalt suutis Iisrael 41 enesetaputerroristi rünnakust ära hoida 12 ehk siis 29 protsenti kogu rünnakutest. Siis viimase aasta jooksul on Iisrael suutnud peatada 141 terroristirünnakut 158-st katsest. See tähendab, et viimase aasta jooksul on suudetud 89 protsenti rünnakutest ära hoida.

Selle suve statistika on veelgi muljetavaldavam. Ainult üks katse õnnestus, samas kui 33 rünnakut kukkus terroristidel läbi.

Hoolimata edust on siiski 1017 iisraellast viimase nelja aasta jooksul mõrvatud. ISA avaldatud statistika andmetel oli Iisraeli jaoks kõige verisem aasta 2002. Sellel aastal tapeti 452 iisraellast ning haavata sai 2309 inimest.

Turvalisuse eest vastutavad ametnikud panevad eduka terrorismivastase võitluse tulemused turvatara arvele, mida praegu ehitatakse ning samuti on edukad IDF organisatsiooni operatsioonid kolme suureme Palestiina terroriorganisatsiooni vastu, kirjutas "Jerusalem Post".

"The Post" kirjutas samuti, et peaminister Ariel Sharon on rahul terrorismivastase võitluse tulemustega ning et Iisrael jätkab kompromisse tegemata seda võitlust. "Kes iganes arvab, et juudid elevad igavesti siin ilma takistusteta, arvab valesti. Meil on lihtsalt ainult üks koht, kus me saame end iseseisvalt," ütles Sharon.

Copyright 2004 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.