Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV » Märts 2005



Avastati raketitehas
06.03.05  

Iisraeli kaitsejõud avastasid sel nädalal raketitehase Samaarias ning hoidsid ära ühe autopommirünnaku.

Hamasi terrorismivõrgustik, mis oli rajatud Jenini piirkonda Samaarias, tehti kahjutuks Iisraeli operatiivse tegutsemise käigus. Võrgustiku eesmärgiks oli rajada ning üleval pidada relvalaborit, kus ehitati Quassami rakette ning miine, kirjutas IDF oma pressiteates. Viimase paari kuu jooksul kogus võrgustik toormaterjale Quassami rakettide ehitamiseks.

Uurimisel kogutud informatsioon aitas ära hoida Hamasi terroristide rünnaku, kus Quassami rakette püüti sihtida Iisraeli kogukonna pihta turvatara piirkonnas.

Palestiina rahvusvahelise pressikeskuse raport antud sündmuse kohta ütleb, et Iisraeli operatsioon oli Iisraeli "aggressioon Tubase linnas." Sõnagi ei mainita selle kohta, et Iisrael suutis ära hoida terrorismi vabriku, IPC pealkirjastas insidendi kui "Iisraeli väed seavad üles Jeninis oma kontrollpunktid".

IDF väed avastasid sel nädalal veel ühe sõiduki, mis oli täis laotud lõhkeainet ning seisis Arabe küla servas. Sõiduk oli autopommiks viimistlemise lõppjärgus.

"Israel Insider" väidab, et autopomm oli üks suurimaid, mis viimase nelja võitlusaasta jooksul kokku pandud oli. Sõidukis oli 500 kilo lõhkeainet.

Copyright 2004 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.