Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV » Mai 2005



Palestiinlaste TV-jutlus õhutab üles hävitama juute
26.05.05  

Reedel, enne seda, kui Palestiina liider Mahmoud Abbas kohtus Ameerika presidendi George Bushiga, tegi Palestiina televisioon otseülekande, milles näidati suurt hulka juudivastaseid kommentaare, kirjutas Arutz.

Ðeik Ibrahim Mudairis, tuntud al-Qaeda toetaja, nimetas juute "viiruseks, mis sarnaneb AIDSiga ja mille all kannatab kogu maailm" ning "islami rahvaste seas vohavks vähiks". Ta süüdistas juute kõikide konfliktide põhjustamises, mis maailmas sünnib ja et juudid on kõikide nende taga ning juudid on süüdi rahvaste kannatuste taga. Ta väitis, et juutide tagakius ja väljaajamine kogu ajaloo vältel on olnud lihtsalt mitmete rahvaste enesekaitse juutide kurjuse vastu. Mudairis ütles, et juudid on natsismi tekkimises ise süüdi ning et nad tähtsustavad üle Holocausti sündmusi, et enda peale tõmmata maailma kaastunnet.

Mudairise arvates lubasid britid juutidel oma rahvusliku kodu rajada vaid sellepärast, et nendest lahti saada. Samal ajal kui kristlikud maad ikestatakse islami poolt tulevikus, hävitatakse ka Iisrael ning kõik juudid hävitatakse ning "siis tuleb päev, mil kõik puhkavad juutidest, isegi puud ja kivid, mis on nende pärast kannatanud".

Rabi Marvin Hier, Simon Wiesenthali Keskuse juht ütles, et isegi Arafati päevil ei näidatud sellist jultunud juudivastast programmi Palestiina televisioonis. Simon Wiesenthali Keskus kutsus üles Abbast lahti laskma oma kohalt Palestiina TV juhti, enne Valgesse Majja minekut.

Copyright 2005 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.