Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV » Jaanuar 2005



Palestiina võimud lubavad jällegi terrorismiga võitlema hakata
28.01.05  

Vastvalitud Palestiina võimude juht Mahmoud Abbas teatas, et ta töötab selle heaks, et lõppeksid Palestiina rühmituste rünakud Iisraeli vastu, kuid paljud iisraellased on ettevaatlikud selliste lubaduste suhtes, kuna nad on taolisi avaldusi kuulnud mitmeid kordi juba varemgi.

“The Jerusalem Post“ kirjutas, et Abbas on käskinud 8000 politseinikul tõkestada rakettide tulistamist ja suurtükitule avamist Gaza sektorist, kuid Palestiina politsei juht ei suutnud tagada seda, et nad tegelikkuses ka suudavad neid rünnakuid tõkestada, nemad võivad tagada selle, et politseinik lihtsalt "oleks kohal". "Me saame aru, et me ei saa sajaprotsendiliselt õnnestuda rünnakute tõkestamises, kuid me vähemalt oleme kohal," ütles Sa'eb el-Ajez.

Kuid halvim võib veel juhtuda. Arutz-7 andmetel on palestiinlased suutnud maale smugeldada 20-kilomeetrise laskekaugusega Egiptuse päritoluga rakette. Sellised raketid on võimsamad ning nende ulatus on võimsamatest Kassamitest kahekordselt suurem. Need raketid seaksid ohtu Aðkeloni, Netivoti ning võib-olla isegi Kirjat Gati.
Sderoti elanikud, kes on olnud Palestiina Kassam rakettide sihtmärgid juba mitmeid aastaid, kogunesid Jeruusalemma läänemüüri äärde, et oma linna eest palvetada, kirjutas Arutz-7. Iisraeli valitsus kogunes solidaarsuse märgiks linnaelanikega pühapäeval Sderoti, kirjutas „Jerusalem Post“.

IMRA andmetel on Abbas jõudnud kokkuleppele Fatah rühmitusega, et nad lõpetavad iisraellaste tapmise Rohelise Joone alal, kuid "nad võivad mõrvakatseid sooritada Gaza piirkonnas“. Hamas olevat sellise kokkuleppe hüljanud.

Kohtumisel Luksemburgi välisministri Jean Asselborniga ütles Iisraeli peaminister Ariel Sharon, et ainult teod loevad. "Peame kahetsusega nentima, et Abu Mazeni valimistest saadik oleme olnud tunnistajateks Iisraeli vastaste rünnakute elavnemisele, peamiselt Gaza sektoris. Selle tipuks oli Karni piirkonnas toimunud terrorirünnak. Just hiljuti küsisid palestiinlased, et me pikendaksime operatsioonide toimumisaega selles piirkonnas ning selle tulemusel suurenes rünnakute arv. Me samuti oleme tunnistajateks sellele, kuidas Kassami rakette tulistatakse lakkamatult juudi asunduste pihta," ütles Sharon välisministrile.

Copyright 2004 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.