Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV » Mai 2004



KMÜ Sonico avas kristlike ürituste ja kontsertide portaali
17.05.04   Usumaailm

Kristlik muusikaühing Sonico avas maikuus ürituste ja kontsertide portaali nimega “Perroon”, mille eesmärgiks on rahvast informeerida kristlikutest üritustest ja kontsertidest Eestimaal ja ka teistes naaberriikides.

“Idee tuli aasta tagasi, kui palusin eesti kristliku pop- ja rockmuusika eestvedajatel ja bändiesindajatel kokku tulla Jõelähtmesse, kus Risto Tamm sarnase idee välja käiski,” ütles Perrooni meeskonna liige Timm Rannu. “Jõuludest saadik on projektiga kogu aeg tegeletud, nüüd sai siis valmis!”

Perrooni lehekülg on sedamoodi üles ehitatud, et korraldajad ja esinejad saavad ise leheküljele aktuaalset informatsiooni lisada. Peale üritustekohast infot on võimalik lisada ka muud huvitavat materjali, nt mp3-klippe ja pilte.

Kui külastaja tahab kindel olla selles, et ei magaks mingit üritust maha, on võimalik liituda Perrooni klubiga, mille kaudu saab liige elektroonilise ajalehe, kus on kõik aktuaalne informatsioon kirjas. Sinna juurde käib veel Perrooni klubikaart, mille abil on liikmel võimalik osta erinevatele üritustele soodsamalt pileteid.

Täpsemalt võid lugeda Perrooni kohta, külastades neid aadressil http://perroon.sonico.ee




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.