Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV » Mai 2004



Stryper annab välja esimese live albumi
31.05.04   CMCentral

Kaheksakümnendate rokkbänd Stryper, mis on eelkõige tuntud hittide “Honestly” ja “Calling On You” poolest, mida mängiti 1980-ndate lõpus palju MTVs, andis välja oma esimese kontsertplaadi. Album nimega 7 Weeks: Live in America 2003 on kokku pandud lauludest, mida nad esitasid oma 2003. aasta 20th Anniversary Reunion Tour'il. Plaadi andis välja muusikafirma Fifty Three Five Records, mis on osa firmast Deep South Entertainment.

Aasta 2003 tähistas kollaste ja mustade triipudega rokkaritele kahe aastakümne tagust algust, mis leidis aset Los Angelesi heavy metal'i klubides. Lisaks kontsertplaadile andsid nad välja ka suurimate hittide kogumiku plaadifirma Hollywood Records nimemärgi all (Seven, The Best of Stryper), mis sisaldab bändi alustanud liikmete kaks uut laulu.

Eelmisel sügisel tulid kõik bändi alustanud neli liiget - Michael ja Robert Sweet, Oz Fox ja Tim Gaines - kokku, et esimest korda taas koos mängida ja sõita seitsmenädalasele turneele, millel külastati 38 linna Ameerika Ühendriikides. Turnee kontserdid olid enamjaolt kõik välja müüdud.

Ja seda, mida kristlik rockajakiri HM Magazine nimetas “kindlalt üheks parimaks turneeks 2003. aastal”, on nüüd võimalik osta albumina, mis sisaldab 14 kontsertidel lindistatud laulu. Lisaks kontsertalbumile tuleb välja Stryperi esimene DVD, mis hiljuti mängiti sisse Puerto Ricos.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.