Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV » August 2004



Creedi endine laulja Scott Stapp tunnistab end kristlaseks
18.08.04   CMCentral

Endine Creedi laulja Scott Stapp selgitas hiljuti intervjuus ajakirjale Christianity Today kauaarutatud küsimust oma usu kohta Jumalasse.

Stapp ütles:

"Ma oleksin ennast nimetanud heitlevaks kristlaseks, kes püüdis leida puudusi kõiges, mida mind oli uskuma kasvatatud. Ma olin kahtleja Toomas. Ma kasvasin üles keskkonnas, kus ma uskusin sellepärast Jumalasse, et kartsin põrgusse minna ja ma ei leidnud, et see on õige viis kellessegi armumiseks. Ma uskusin alati Jumalasse ja Kristusesse, aga ma mässasin – püüdes sobitada oma suhet Jumalaga oma ellu, selle asemel et teha oma elu selliseks, mis oleks Talle sobinud. Ma olin kangekaelne.

Läks vaja kõike seda [abielulahutus jms - tõlkija märkus], et jääda oma elus peatuma, et jõuda sellisesse paika, kus mul ei olnud enam midagi, mõistmaks lõpuks: "Kuule, miks sa selle vastu võitled?" Kuni selle ajani ei olnud ma oma usku enda omaks pidanud, ma olin lihtsalt sellega koos üles kasvanud. Aga lõpuks jõudsin ma sellesse punkti, olles aastaid ja aastaid Jumala eest ära jooksnud. Kristus astus mu ellu, kui ma Teda palusin."

Intervjuus rääkis ta veel väga ausalt ja avameelselt olukordadest, milles ta oli oma Creedi aastatel läbi tulnud ja ka sellest, miks tema kristlik usk jäi kuni tänase päevani varjatuks.

Tervet intervjuud on võimalik lugeda ajakirjast Christianity Today

Esimene värske materjal kolme aasta jooksul endiselt Creedi lauljalt leidub uuel The Passion of The Christ: Songs albumil, mis tuleb välja augusti lõpus. Seal osaleb ta lauluga "Relearn Love", mida on võimalik kuulata leheküljel PassionSongs.com




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.