Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV » Oktoober 2004



26. oktoobril ilmub uus Michael W. Smithi plaat Healing Rain
07.10.04  

Oktoobris ilmub kauaoodatud uus stuudioalbum Michael W. Smithilt nimega Healing Rain. Plaat on tema esimene pop orientatsiooniga stuudioalbum pärast 1999. aasta This Is Your Time'i. (Vahepeal on ta andnud välja instrumentaalalbumi Freedom (2000) ja kaks ülistusplaati - Worship ja Worship Again.)

Plaadi Healing Rain laulud peegeldavad ja võimendavad ta menukatel projektidel Worship ja Worship Again leiduvat muusikat. Plaadi lugude läbivaks teemaks on alistumine või üleandmine ja see pärineb Smithi igatsusest näha inimesi oma Loojaga lepitatuna. Sellised laulud nagu “Human Spark” ja “All I Want” kirjeldavad inimest, kelle motivatsiooniks on heita valgust inimsüdame vajadusele Jumala järgi.

“See album on minu jaoks sündinud armastusest. Inimesed, kellega ma sellel projektil koos olen töötanud, on mind avardanud ja inspireerinud ja ma tunnen, et sellel albumil olevad laulud püüavad täpselt kinni selle, kes ma olen praegu ja mida mul on öelda,” kommenteerib Smith.

Smith on aastatega saavutanud kristlikus muusikas veterani staatuse. Healing Rain on tema kaheksateistkümnes stuudioalbum. Ta on pälvinud 13 kuld- ja 5 plaatinaplaati ning on sooloartistina kokku müünud üle 12 miljoni albumi.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.