Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV » Veebruar 2005



Üks Korni rajajatest lahkub bändist, et järgida Kristust
23.02.05   MTV.com

MTV.com teatas, et Korni kitarrist ja üks bändi rajajatest, Brian “Head” Welch, on ansamblist lahkunud. Bändi managemendi järgi on Welch uuesti pühendanud oma elu Kristusele ja tundis seega vajadust bändist lahkuda.

Ta “... on valinud Jeesuse Kristuse oma Päästjaks ja pühendab oma muusikalised taotlused sellele eesmärgile”. Nõnda kõlab teade bändilt. “Korn austab Briani soove ja loodab, et ta leiab õnne, mida ta otsib.”

Mitu nädalat on ringi liikunud kuulujutud selle kohta, et Welch on õnnetu suuna üle, kuhu poole Korn liigub. 8. veebruaril kirjutas ta bändi managemendile tagasiastumisavalduse. Avalduses esitas ta pika nimekirja põhjuste kohta, miks ta Kornist lahkub, sealhulgas kasvav moraalne vastuolek Korni muusikale ja videodele.

“Ma suudan astuda lavale ja mängida neid lugusid ja soolosid, aga ... ma olen juba umbes aasta ja pool või kaks eemaldunud Kornist. Ma tahtsin lihtsalt ära haihtuda, asi oli nii hull. Ma olin täiesti meeleheitel.” Welch ütles seda pühapäeval raadiokanalile KRAB Kalifornias. “Aga ma leidsin tee välja ja ma tahan aidata kõiki, kes soovivad näha valgust tunneli lõpus. Ma pidin läbima madaliku, et väärtustada kõrgustikku.”

Welch plaanib oma otsust põhjalikumalt selgitada eelseisval pühapäeval Valley Bible Fellowship nimelises koguduses Kalifornias. Ja pärast seda, 28ndat veebruari, lahkub ta, et sõita Iisraeli.

Korn on üks tuntumaid metal/hard rock bände sekulaarses muusikas. Nad on koos Welchiga välja andnud kuus täispikka stuudioalbumit, viimane 2003. aasta Take a Look in the Mirror. Ainuüksi USAs on nende plaate müüdud üle 11 miljoni.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.