Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV » Aprill 2005



Skandinaavia hip-hop ansambel Victorious külastab Eestit ja Lätit
08.04.05  

Rootsist pärit hip-hop ansambel Victorious külastab 22.–24. aprillini Eestit ja Lätit. Plaanis on kolm ülesseastumist, 22. Riia ühes moekamas ööklubis Club Casablanca, 23. Raplas noorteüritusel PP 2005 ja 24. Tallinna Nelipühi Koguduses.

“Me oleme põnevil, et Eestis ja Lätis esineda. See on meie esimene konsert Lätis, mis saab olema väga lahe,” ütles Johan Geschwind Victoriousest. Eestit külastas ansambel eelmise aasta suvel, kus nad esinesid erinevatel üritustel. “Eesti rahvas võttis meid soojalt vastu, nii et me ootame põnevusega uut kokkusaamist oma Eesti fännidega. Me tuleme heade uudistega nii Eesti, kui Lätti!”

Ansambel Victorious koosneb kolmest liikmest (Johan Geschwind, Sandra Geschwind ja Viktor Sallberg) ja sai oma alguse 2003. aasta sügisel. Nad on saavutanud tänu oma professionaalsusele ja selgele visioonile lühikese ajaga suurt edu. Inspiratsiooni muusika jaoks saavad nad oma elukogemustest, mida nad soovivad jagada kuulajatega.

Külaliseks on triol kaasas Ricardo Sanchez alias DJ Ricky, kes on nii Rootsis kui ka teistes kohtades Euroopas töötanud hip-hop DJna. Aastal 2003 andis ta välja oma rootsikeelse debüütplaadi, 026: Platsen där jag bor (Rival). Praegu töötab Ricky uue plaadi kallal, mis ilmub uue plaadifirma all.

Victoriouse tuuri kava:
22. aprill kell 23:00 Riga Club Casablanca
23. aprill kell 22:00 Rapla PiibliPäevad
24. aprill kell 11:00 Tallinn EKNK

Tuuri korraldab Sonico Tour Management.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.