Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV » Märts 2004



Third Day valmistub välja andma uut plaati
21.03.04  

Grammy ja tuviauhinna (Dove Awards) võitnud kristlik rockbänd Third Day on andmas viimast lihvi oma uuele plaadile Wire, mis peaks jõudma poelettidele 4. mail. Plaadi toetuseks on plaanitud suur 85-päevaline kontsertturnee. See jõuab Euroopasse välja, praeguseks on avaldatud viis kuupäeva, sealhulgas London 10. juunil ja Stockholm 16. juunil.

Terve 2003. aasta hoidis Third Day madalat profiili, kasutades võimalust taas patareisid laadida, pereliikmetega rohkem aega veeta ja uuendada oma loomingulist soont. Kuid 2004. aasta toob hoopis midagi muud: uus plaat ja suur turnee, mis ootab ees.

“Oleme selleks aastaks kiirema käigu sisse pannud, mõeldes - proovime olla täiesti uus bänd,” ütleb Third Day bassist Tai Anderson. “Mitte suhtumisega, et oleme juba läbi löönud ja ei pea enam seda ja toda tegema, vaid - lähme välja ja käitume nii, nagu inimesed ei oleks meid kunagi varem kuulnud ja teeme siis kõik meist oleneva, et nad meid kuuleks.”

Wire on algus uuele peatükile Third Day loomingulises elus, järgnedes nende varasemale kolmele edukale plaadile – 2000. aasta Offerings: A Worship Album, 2001. aasta Come Together ja 2003. aasta Offerings II: All I Have To Give.

Uuel plaadil on uued kaastöölised. Nendest kõige väljapaistvam on produtsent Paul Ebersold, kes on töötanud selliste sekulaarsete bändidega nagu 3 Doors Down, Sister Hazel ja Pseudopod, kuid ka kristlike artistidega nagu Skillet ja Big Tent Revival. Veel, Boyd Tinsley – violinist ansamblist Dave Matthews Band andis oma panuse loosse “Blind.” Ja Wire’i lõpliku soundi väljakujundamine anti miksija Brendan O’Brieni kätte, kes on tuntud koostöö poolest selliste artistidega nagu Bruce Springsteen, Pearl Jam, Aerosmith, Lifehouse, King’s X ja paljud teised.

Oma rohkem kui kümneaastase karjääri jooksul on Third Day saanud tuntuks kui ansambel, kes annab oma fännidele seda, mida nad soovivad, tehes seda nii pidevate kontsertturneede kui ka aktiivse suhtlemise abil fännidega oma veebileheküljel. Wire’i helipildi loomisel on bänd, produtsent Ebersold ja miksija O’Brien otsustanud sellel korral minna veidi teistsugust teed ja luua agresiivsem, kuigi patenteeritud Third Day sound.

“Me olime plaadiga Offerings üsna kindlad, et oleme tabanud ära selle, mida meie fännid soovivad,” ütleb Anderson. “Nüüd on asi natuke salapärasem, sest me paneme kokku värske soundi, mis ei ole ei Offerings III ega Come Together II. Ent see on kindlasti Third Day.”

Oma 11 aastat kestnud karjääri jooksul on see viieliikmeline bänd saanud kokku 19 tuviauhinda, neil on olnud raadios 20 esimese koha singlit ja varsti on müüdud üle nelja miljoni Third Day albumi.

Wire peaks Eestis müüki jõudma mai alguses.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.