Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV » Aprill 2004



Audio Adrenaline'i singel "Leaving 99" puudutab kuulajaid
02.04.04  

Grammy auhinna võitnud bänd Audio Adrenaline on oma lauluga "Leaving 99" taas saavutanud esikoha USA kristliku muusika edetabelites. Laulu aluseks on mõistulugu kadunud lambast (Matteuse 18:12-14) ja sellest, kui kaugele on meie taevane Isa valmis minema, et kadunud üles leida.

Laul on puudutanud paljusid kuulajaid. Üks Audio Adrenaline'i fänn, kellele laulu tähendus sügavalt mõjus, lõi veebilehekülje, mis on saanud suure tähelepanu osaliseks ja mille nimi on HITList99.com. Selle lehekülje ja ka kampaania taga on keegi Katy McWhirter. Veebileheküljel on kuulajate tunnistusi, juttu sellest, mis oli bändile selle laulu loomisel inspiratsiooniks, meedialehekülg ja muud.

"Ma otsustasin luua lehekülje, mis jälgiks seda, kuidas Jumal puudutab laulu "Leaving 99" abil inimesi, kes seda kuulevad," ütleb Katy. "Bänd on mind isiklikult aidanud väga palju, sellepärast arvasin ma, et oleks lahe, kui ka mina neid kuidagi aidata saaksin. Minu sooviks on, et leheküljele tuleks võimalikult palju inimesi, kes paneksid tähele, milliseks õnnistuseks "Leaving 99" tegelikult on."

Emotsionaalsete tunnistuste seas paistavad eriti välja elu päästnud kogemused. Üks kuulaja kirjutab leheküljel: "Oma viimasel kooliaastal tegin enesetapukatse, kuid tänu Jumalale see ei õnnestunud. Suvel pärast kooli lõpetamist läksin ma Audio Adrenaline'i konserdile, aga ma ei olnud emotsionaalselt kõige paremas seisus. Kuid siis hakkasid nad mängima lugu "Leaving 99" ja just seda oligi mul vaja kuulda. Ma lihtsalt murdusin sisemiselt ... Ta oli hoidnud mind elus isegi siis, kui ma olin olnud valmis ohverdama kõik, et pääseda elust, mille Ta oli minule andnud. Ta tuli, et mind taas leida."

Et külastada HITList99.com’i, kliki siia.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.