Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV » Aprill 2004



Darrell Evans - Consuming Fire
19.04.04  

Darrell Evans on kristlikus maailmas tuntud eelkõige selliste ülistuslaulude autorina nagu "Trading My Sorrows" ja "Let The River Flow". Evansi teenistus, mis sai alguse Oral Robertsi Ülikoolis Tulsas, on kestnud peaaegu kaks aastakümmet.

Jenksis, Oklahoma osariigis, lindistati ka tema esimene, Hosanna! Integrity poolt välja antud album "Let the River Flow". Pärast seda on temalt ilmunud veel plaadid "You Are I AM", "Freedom" ja "Trading My Sorrows - The Best of Darrell Evans", mis kõik on saanud sooja vastuvõtu osaliseks kristlaste seas üle terve maailma. Evansi laule lauldakse paljudes kogudustes.

Käesolev ülistusplaat on lindistatud Kansas City World Revival koguduses ja Trinity koguduses Amarillos. Evans on kaasanud mitmeid tuntud ülistusjuhte. Nii annavad plaadile oma värvingu Paul Baloche, Charlie Hall, Kevin Prosch ja Kate Miner.

"Mind on tõeliselt õnnistatud sellega, et ma võin seista teenistuses imestusväärselt andekate inimeste kõrval," selgitab Evans. "Ma arvan, et see on suurepärane, et me võime tulla kokku sellise projekti tarvis nagu käesolev, kus ei ole niivõrd oluline meie isiklik teenistus ja kus ei ole tegemist konkurentsiga. Selle asemel me kasutame seda kui väljundit, olemaks ustavad Jumalale nende andidega, mis Ta meile oma auks on andnud. Me ei taha paista silma. Me tahame, et Tema silma paistaks, sest selle projekti eesmärgiks on viia inimesed ühendusse Temaga."




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.