Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV » Juuli 2004



Third day - Wire
12.07.04  

Third Day uuel plaadil kõlab rock. Pärast edukaid ülistusplaate on nad pöördunud tagasi oma esialgse saundi juurde ning see album sarnaneb paljuski Third Day esimeste albumitega. David Carr – Third Day trummar on öelnud, et see pole järjekordne ülistusplaat, vaid rock and roll. Albumil on küll palju ülistust, kuid see ei ole “Offerings” ega “Offerings II". Third Day plaanis teha rokiplaati ning selle ka tegi. Fännid on oodanud seda plaati juba mitu head aastat.

Kohe esimene lugu “Til the Day I Die” hakkab pihta meloodilise kitarrirokiga. Mac Powelli vokaalesitus on karusem ja bänd ise veelgi jõulisem. Third Day jaoks on Wire uus peatükk nende karjääris ning just sedamoodi kõik ka kõlab. Albumi kallal on töötanud ka täiesti uus meeskond. Pikaajalise produtsendi Monroe Jonesi asemel tegutseb Paul Ebersold (3 Doors Down, Sister Hazel, Skillet), kes on oskuslikult talletanud bändi originaalse saundi ja samas muutnud seda natukene klassikalisemaks ja modernsemaks. Brendan O'Brien (Bruce Springsteen, Lifehouse, Aerosmith) miksis muusika kokku ning Paul Buckmaster (Elton John, Train) tegi keelpillidele seade. Boyd Tinsley, kuulus viiuldaja Dave Matthews Bandist, mängib “Blindi” loos.

Third Day laulude sõnad on olnud alati otseütlevad ning rääkinud usust. Antud plaat ei ole ka mingi erand - “I Believe” ja “Come on Back to Me” on kirjutatud Jumala vaatenurgast. Mitu laulu on pühendatud kuulsuse teemale ning kuulajateni jõuavad ka väelised sõnumid Jumala armust ning Isanda usaldamisest.

Bänd on olnud hämmastavalt püsiv ja edasipürgiv kaheksaaastase tegutsemisperioodi vältel. Nad püüdlevad jälle agressiivsema saundi poole. Wire on Third Day’le olnud edukas ja selle taga on professionaalsed tegijad, jõulised meloodiad, esmaklassiline toodang ning bändi tihe saund.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.