Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV » Usumaailma artiklid aastatest 1995-1996



Aeg on tõmmata joon
Billye Brim

1993. aasta jaanuaris toimunud Kenneth Copeland Ministries iga-aastasel jumalasulaste konverentsil kuulsin ma Jumala Vaimu rääkimas meile värskel ja uuel moel millestki sellisest, mida olen igatsenud kuulda mitmeid aastaid - Jumala au ilmnemisest Tema Koguduses. // loe edasi »

Vere kaitse palumise vägi
Billye Brim

Isand juhtis mind sügavuti uurima Jeesuse vere otstarvet ja selle konkreetset kohta nende viimaste päevade majapidamises.
Samal ajal kui ma jälgisin ja olin tunnistajaks Tema au ilmnemise kasvamisele Koguduses, nii nagu seda on prohveteeritud, panin ma tähele, et kasvasid ka Jumala pühade vastu suunatud saatanlikud rünnakud, tulles tihti nii-öelda ei kuskilt. Ma otsisin Isanda käest selle kohta vastust. // loe edasi »

Hirm ja andestus
Raivo Raave

"Meie Isa" palve "... ja anna meile andeks meie võlad, nagu meiegi andeks anname oma võlglastele", sai mulle elujuhiseks hulk aega enne pöördumist.
Sovieti ajal elasin üsna asotsiaalset elu: mul ei olnud aastaid kindlat töökohta, elu möödus boheemitsemises: lugemis-mediteerimisperioodid vaheldusid joomingute-jooberdamistega // loe edasi »

Osta aeg tagasi
Elvar Ojar

Siis vaadake hästi, kuidas te elate, mitte kui rumalad, vaid kui targad, pidades aega kalliks, sest päevad on kurjad! (Ef. 5:15-16)
Arvatavasti oled sa seda kirjakohta ka varem lugenud ja nõus olnud sellega, et aeg on tõesti kallis ja väärtuslik. // loe edasi »

Jumal teab
Raimond Jakobs

Mõtlemapanev tõsiasi on see, et Jumalal pole olnud kunagi ühtegi ideed. Ta on alati teadnud kõike. Ta on kõiketeadev, kõikjalviibiv ja kõikvõimas Looja. Tal on PLAAN, mis hõlmab kõike, nii nähtavat kui nähtamatut. // loe edasi »

Minu lugu
Raivo Raave

Teismeeas jälgisin ja uurisin rikaste ja edukate elusid ning mind hämmastas, et nii vähesed on tegelikult õnnelikud. Õigupoolest ma ei avastanudki rikastest peale ühe ameerika miljardäri Cyrus EATONi kedagi, kelle elu olnuks harmooniline. Pigem Mahatma Gandhi või Albert Schweitzer või Maurice Maeterlinck, mõtlesin. "Miks see nii on?" jäi mulle küsimuseks. Tark peaks ju oskama ka õnnelik olla, arutasin omaette. // loe edasi »

Mida sa peaksid teadma, asudes teenistusse Jumala riigis
Jeff King

Nii et sa tahad siis asuda teenistusse Jumala kuningriigis? Suurepärane! Ei ole midagi, mis oleks nii vaimustav, selliseid väljakutseid esitav, sellist rahuldust ja täideminekut pakkuv kui seda on teenimistöö. Ei ole aga ka midagi nii proovilepanevat, rasket ja südantpurustavat. // loe edasi »

Vallutatud Tema armastuse poolt
John Arnott

Isegi kui me usume kõiki Piibli õigeid õpetusi, võime siiski mööda panna Jumala suurimast annist. Ta tahab, et me kogeksime elavat armastuse suhet Temaga. // loe edasi »









Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.