Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV » Märts 2004



Hillsong Music Australia - United: More Than Life

Uus fantastiline noorteülistus Austraaliast. United on Hillsongi koguduse noorteansambel, mis tänaseni juba hulga plaate üllitanud ja leidnud suurt populaarsust kõikjal üle terve maailma // loe edasi »

Erinev, aga samas sarnane
Patsy Cameneti

Tony ja Patsy Cameneti on RHEMA Singapuri juhid. Patsy Cameneti on koos Lynne Hammondiga kirjutanud raamatu "Palve saladused".
Järgnevas kirjatükis räägib ta Kristuse Ihust - ühtsusest ja individuaalsusest. Sõnum, mis ei aegu kunagi! // loe edasi »

Toronto õnnistus - 10
Patricia L. Paddey

1994. aastal süttis ülemaailmne ärkamine, mida tuntakse Toronto õnnistuse nime all Ontarios Mississauga väikses koguduses, mis asub Toronto rahvusvahelise lennujaama lähedal. Kümme aastat hiljem pole usklike hulgas märgata seda, et entusiasm liikumise vastu oleks hääbumas.
Sellest, mis toimub praegu ja kuidas lähevad asjad edasi, võid ise edasi uurida. // loe edasi »

Õpi armastama
Stephen Hill

Jeesuse armastusest osasaamine Tema Päästjaks vastuvõtmise läbi on üks asi. Teiste armastama õppimine on hoopis midagi muud. Seda peatükki kirjutama asudes ma tunnen, et astun ohtlikule pinnasele. Kurat ja kõik ta deemonid tahaksid nüüd, et sa lugemise pooleli jätaksid. Kui ta saaks takistada sind sõprussidemete loomisel; kui ta suudaks edukalt lüüa kiilu sinu ja su venna vahele; kui ta saaks tuua su mõtetesse umbuskliku mõtte või sepitseda osavalt väikese vale, mis lükkaks sind eemale su õest; kui ta suudaks takistada keeretel kokku põimuda purustamatuks köieks, siis oleks ta võidumees. Seepärast pead sa edasi lugema. // loe edasi »

Tunnistamise strateegia
Mac Hammond

Kui sa oled saanud oma usu jagamiseks õige motivatsiooni, on sul vaja teada, milline strateegia annab igatsetud tagajärgi. Lihtsalt öeldes, sa pead teadma, mis toimib ja mis mitte. Nagu ikka on meie edumudeliks Jeesus Kristus, meie usu Alustaja ja Lõpetaja. Ükspuha, mis me elus teeme, annab Tema eeskuju järgimine kindlasti suurepäraseid tulemusi. // loe edasi »

Toetu Jumala Sõnale
Norvel Hayes

Saatan toob meie teele kõiksuguseid kiusatusi. Enamikul juhul tuleb see kiusatus kõigepealt mõttena - täpselt nii nagu see kiusatus kahelda oma vahekorras Jumalaga tuli Jeesusele. Aga Jeesus seisis sellele kiusatusele vastu. Ta keeldus allumast lihalikele mõtetele. Selle asemel otsustas Ta toetuda Jumala Sõnale. Seda pead ka sina tegema, kui sa tahad olla Jumalale meelepärane nii nagu Jeesus seda oli. // loe edasi »

"Liiga rumal, et muretseda"
Kenneth E. Hagin

Kui sa käid usus — kui sa teed, mida Piibel käsib — peetakse sind veidrikuks, ka kirikuringkonnis. Inimesed arvavad, et sul on midagi viga, sest sa ei muretse. // loe edasi »

Kannatamine Jumala kutse pärast
Kenneth E. Hagin

Tänapäeval läheb mõnedel kõik nii kole kergesti. Aga mul on nendest inimestest, kellel kõik nii kerge on, kahju.

Mul oli raske välja tööpõllule minna. Kümme aastat oli meie kodu olnud nagu taevas maa peal ja siit pidin ma nüüd 90 protsenti ajast eemal viibima. Selliseid asju ei ole kerge taluda!

Mu abikaasa kasvatas lapsi. Teda tuleb kiita. Mind tunnustati selle eest, aga tema kasvatas. Tema oli see, kes õpetas lastele õigeid põhimõtteid. // loe edasi »

Uskliku isa roll
Kenneth Hagin Jr

Kui sa uurid Jumala Sõna, siis leiad sa, et Jumalal on perekonna eest hoolitsemise kohta palju öelda.

Ma isiklikult usun, et Piibel õpetab meid oma perekonna eest kõigepealt hoolt kandma — enne kõiki muid kohustusi. Me loeme näiteks 1. Timoteosele 5:8: “Aga kui keegi enese omaste ja iseäranis kodakondsete eest ei kanna hoolt, see on usu ära salanud ja on pahem kui uskmatu.” // loe edasi »

Juhtimine nägemuste kaudu
Kenneth E. Hagin

Vahel juhib Jumal meid nägemuste kaudu. Apostlite tegude 10. peatükis me loeme: “Kaisarea linnas oli üks mees, Korneelius nimi ... Tema oli vaga ja jumalakartlik kogu oma perega ja jagas rahvale palju ande ning palus alati Jumalat. See nägi nägemuses selgesti, arvata üheksandal päevatunnil, et Jumala ingel tuli sisse tema juurde ning ütles talle: “Korneelius!”” (Ap. teod 10:1-3) // loe edasi »

Praktilisi tähelepanekuid Jumala salajasoleva plaani väljapalumisel
Kenneth E. Hagin

Väga tähtis on õppida ootama Isanda ees ja palvetada välja Jumala salajasolev plaan meie elu jaoks. Üks viis selle tegemiseks on palvetada teistes keeltes.

Piibel ütleb, et kui me palvetame keeltes, siis me palvetame Jumalale saladusi: “Sest kes keeltega räägib, ei kõnele inimestele, vaid Jumalale; sest keegi ei saa temast aru, vaimust ta ju räägib saladusi” (1. Ko. 14:2). Moffatti tõlge ütleb, et me palvetame “jumalikke saladusi Vaimus”.
// loe edasi »

Püha uuendus
Malcolm Smith

Oled sa leidnud ennast vältimas andeksandmise teemat? Kas sa tunned, et su raev või kättemaksuteod on õigustatud? Sel juhul on üsna tõenäone, et sa oled usklik, kes elab tublisti allpool elustandardist, mis Jeesus tuli sulle tooma. // loe edasi »



Muusikauudised Märts 2004


21.03.04 Third Day valmistub välja andma uut plaati

18.03.04 Ajakiri HM Magazine publitseeris online intervjuu P.O.D. laulja Sonnyga

14.03.04 Jaci Velasquez käivitab oma plaadifirma Apostrophe Records

11.03.04 Skillet sõlmis plaadilepingu sekulaarse muusikafirmaga Lava Records

11.03.04 Sixpence None the Richer läheb laiali









Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.