Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » KOMMENTAARID



KOMMENTAARID ARTIKLILE:
Elumärgid. Seitse lõpuaja palve- ja ülistusliikumisele iseloomulikku joont, See kiiresti kasvav ülemaailmne palve- ja ülistusliikumine, mille tunnistajaks me tänapäeval ole-me, on lõpuaja kohta käivate piibellike prohvetee-ringute täitumise algus. Mitte keegi ei tea päeva või tundi, millal Jeesus tagasi tuleb, aga me teame, et see sünnib vastusena sellele, et kogudus – Ta pruut – palub Tal tulla (vaata Ilm 22:17). Kuigi Piibel on täis seda lõpuaja palve- ja ülistusliikumist määratlevaid iseloomulikke jooni, tahan ma keskenduda seitsmele, mida ma usun eriti olulised olevat. // Artikli juurde »


Artiklil on kokku 10 kommentaari

Andrus, 18.10.11 00:38
Väga inpireeriv. Aamen!

Andrus, 18.10.11 00:38
inspireeriv*

Tanja, 07.12.11 10:06
Väga julgustav:) Halleluja!

M.Vesi, 14.12.11 21:02
Ülistus on tore, palju parem kui formaalne kirikupingis kuulamine. Samas on ta siiski allpool apostellikust ideaalist, kus teenistus toimub vaimuande omavate isiksuste isikupärase teenimistöö kaudu. Paulus toob erinevuse üldise-tunnetusliku jumalateenistuse ja vaimuandidel põhineva teenistuse vahel selgelt välja !.Kor.kirjas.
See tähendab, et tunnetusel ja pühendumisel baseeruv ülistus peaks olema orgaaniline vaheaste jõudmaks täielikult uustestamentliku vaimueluni.
Aamen.

Remo, 24.12.11 17:58
eelmisele. Väga tabavalt öeldud. Ma olen Sinuga täiesti nõus.

tanja, 27.12.11 13:42
Ega kôik ole apostlid, ega köik ole ôpetajad...aga kogu Loodu ülistab Jumalat. Ülistus on loomulik eluavaldus, nagu hingamine.

M.Vesi, 27.12.11 22:57
Ülistus on loomulik. Nagu hingaminegi. Kõrgem sisaldab madalama. Teenida ei saa hingamata, küll saab hingata teenimata.

tanja, 02.01.12 15:11
Eelmise kommentaariga nôus. Hästi hingatud:)

Palvevend, 10.08.12 09:12
Ma ei tea, see ülistamise liigne rõhutamine on veidi kallutatud. Näidake mulle palun Ap.t. kus on rõhk ÜLISTAMISEL nagu seda palvekoja liikumine rõhutab. Ap.t. on lihtne, seal on see siiski vaid palve üks liik! Nemad jäid alati, millesse? Mis oli algkoguduse 4 sammast? Õpetus, osadus, palve ja leivamurdmine! Palve ja Jumala kiitmine ja tänamine ning ülistamine on iga uskliku igapäevaelu üks osa, kuid kui koosolekud muutuvad vaid laulmiseks on ka imelik. Et esile on tõsumas rütmika muusika ja pillimeeste tanner, kus nad laiutavad osadel koosolekutel ja väidavad, et see ongi see peamine ja jutlustajate aeg (kõneaeg) aina väheneb jms. Enamus kogudusi ei viitsi võtta pühapäeviti isegi 15 min. ühiseks palveajaks. Millest me siis räägime?

i.urb, 08.09.13 00:14
@ Palvevend . Me räägime sellisest ülistusest millest kirjutas hr. M.Vesi. "See tähendab, et tunnetusel ja pühendumisel baseeruv ülistus peaks olema orgaaniline "




 Lisa kommentaar

Teie nimi: *
Teie e-mail:
Kommentaar:
Mitu ä tähte on sõnas jäääär? * See rumal küsimus hoiab robotid sellest foorumist eemal. Palun kirjuta oma vastus siia:


  Tutvu reeglitega




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel

Lisa kommentaar


Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.