Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » KOMMENTAARID



KOMMENTAARID ARTIKLILE:
Da Vinci kood ja Juudase evangeelium, Da Vinci kood on tähtis raamat ja me peame sellest aru saama. See raamat võib olla ju suurepäraselt kirja pandud triller, kuid mis puutub ajaloolisse täpsusse, siis on raske ette kujutada mõnda muud, milles kirja pandud faktid oleks nii pahupidi pööratud kui selles. See võib olla kaasakiskuv kirjandusteos, kuid paljud suhtuvad sellesse raamatusse liigagi tõsiselt – see on aga meie aja märk, millest me peame samuti aru saama. // Artikli juurde »


Artiklil on kokku 9 kommentaari

Ajalugu, 26.05.06 23:04
Sattusin siia siit: http://foorum.usk.ee/index.php?board=7;action=display;threadid=2051

Saatan on vist vihane ja pritsib Hollywoodis tuld ja tõrva.

Elmar Rospik, 09.06.06 13:02
Iga mõistuslik olend usub kellessegi-millessegi ja mis arusaamadel-õpetustel keegi oma elu kujundada-juhtida laseb,need on temale ka tegelikult (piltlikult öeldes)jumalaiks.
Igaühe usk aga katsutakse läbi(nagu eksamitel) ja kui kellegi usk ei pea proovidele vastu-on see inimene tegelikult ebausklik-ta kummardab valearusaamasid(=ebajumalaid) tõeline Jumal ütleb aga et te peate ära tunnetama tõe kõikide elu-olukordade suhtes,sest üksnes tõde teeb teid vabaks kõikidest ebatõdedest-valearusaamadest.
Iga inimene kes on kindel oma veendumustes-arusaamades-see ei lase end mitte kui millegi ega kellegi poolt ära eksitada,iga inimene on oma arusaamade õigsuses kindel-usub neisse(=jumaldab) kui ta on oma mõistusega veendunud nende õigsuses.
Järelikult kui mingi Da Vinci kood nii suurt õõnestustööd teeb kristlikes kirikutes-see üksnes tõestab et kogu praegune valitsev kristlik kirikusüsteem ühes nende eeltähendusliku-tõe aseaineid kummardava (eba)jumalateenistusega on oma aja ära elanud ja rahvas vajab tarkust,tõde ja õigeid arusaamasid tõeliseks Jumalaks oma elu ja tegemisi juhtima.
Nii õnnistus kui ka needus tuleb ülalt-alla
Kuid kõigepealt on see rahva enese poolt üles tõstetud.


mozie, 28.07.06 18:15
Kui see raamat ilmus, siis ei tekkinud isegi mõtet, et võiks seda lugeda! See on täielikult avalik tormijooks kristluse peale, kuid hea on see, et Jumala Sõna jääb püsima ükskõik kui palju seda rünnata. Annaks Jumal vaid oma lastele tarkust eraldada tõde valest!!

hetzer, 17.08.06 00:19
Pole lugenud ega hakka lugema. Aitab juba igasugustest "viiendatest evangeeliumitest" ja "pühadest graalidest", et teada, kus köögis see järjekordne küpsetis valminud on.

Aivar Kant, 25.08.06 05:00
Kaisin kah kinos seda korgesti kiidetud filmiteost vaatamas. Kuid kahjuks olin pettunud nii materjalis kui teostuses. Filmis kordus teema ja ylehitus oli vaga lahja. Pealgi oli kogu lugu liiga pikaks venitatud.

Tiina, 26.11.06 00:01
Lugesin läbi, aga minu meelest on see kehvasti kirjutatud raamat. Kogu süžee on liiga konstrueeritud ja etteaimatav. Aga see lõi mind mõneks ajaks rivist välja küll. Kuid sellised asjad ainult karastavad. See pole mingi usk, mis niisuguse asja peale kõikuma lööb.

Tiina, 26.11.06 00:02
Veel. Kui mingi saatanlik asi on hästi tehtud, siis võib vähemalt nautida selle meisterlikkust. Siin polnud sedagi.

Virge, 30.11.06 10:11
Lugesin raamatut paar aastat tagasi mittekristlasest minia soovitusel. Ei saa öelda, et raamat ei olnud köitvalt kirjutatud. Mingil hetkel tundsin, et ei saa lihtsalt edasi lugeda... Lugesin siiski lõpuni ja sain ka kohe Piiblist vastuse selle raamatu kohta. Ga 5:10.

Lugeja, 06.01.07 14:32
kuidas saab vett peale tõmmata raamatule, põhjendades seda et see on saatanast
????
Da Vinci kood on väga hea lugemismaterjal ja väga hästi kirjutatud ja inimesed kes sellest kinos aru ei saand, need tegid vea et ennem ei lugend raamatut.
kas siis tõesti kiriku räpaste telgitaguste paljastamine ajab teile nii hirmujudinaid peale kallid kaimud :D, harjuge sellega, maailm on juba selline kord....




 Lisa kommentaar

Teie nimi: *
Teie e-mail:
Kommentaar:
Mitu ä tähte on sõnas jäääär? * See rumal küsimus hoiab robotid sellest foorumist eemal. Palun kirjuta oma vastus siia:


  Tutvu reeglitega




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel

Lisa kommentaar


Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.