Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » KOMMENTAARID



KOMMENTAARID ARTIKLILE:
Tõeline pühamees, Paavst Johannes Pauluse II surm on tähtis sündmus, sest me kõik oleme kaotanud ühe meie aja kõige silmapaistvama juhi. Ma ei ole paavstluse pooldaja ega arva, et ühtki inimest maa peal peaks kutsuma "kirikupeaks", mis on üksnes Kristusele õigusega kuuluv koht. Ent ma ei kahtle, et Johannes Paulus II oli jumalamees, kelle eest kõik kristlased peaksid tänulikud olema ja keda õigustatult taga leinama. // Artikli juurde »


Artiklil on kokku 6 kommentaari

Vaatleja, 19.04.05 21:36
Habemus papam! Suur heameel, et uueks paavstiks valiti Johannes Paulus II liini jätkata ja mitte mõni liberaal. See annab optimismi kiriku tuleviku suhtes.

Jah, 20.04.05 11:30
See oli ilmselt parim valik tõesti. Jumal õnnistagu teda!

vang, 11.05.05 14:22
Kirik peaks levitama Jeesuse sõnumit,mitte toppima oma nina abordi,kondoomi või teab mis viljastus probleemidesse.Inimene peab arenema niikaugele,et ta ei vaja enam suguhaiguste ravi ja pole oma kirgede ohver.Vägisi ei muuda maailma.Võimaluse peab andma ja meedias levitama õpetust.Ajalehed on täis poliitikat ja kõmu.Vaimset arengut päevalehed ja muu meedia ei soosi.Delfis oli varem usuteemalisi artikleid,nüüd on need ka ära kadunud.Usklikud ei vaja juhatust ja omade keskel pole midagi teha.Kui usub ja käib kirikus pole selle inimesega midagi rääkida,õpetama peab pätti,kes asjadest valesti aru saab.

Fred, 27.08.05 14:42
Muidugi peab kristlane armastama kõiki inimesi.Aga on arusaamatu katoliiklaste "usk Isandasse" kui nad samal ajal teevad asju,mis Jumala seisukohalt on ebajumalateenistus.Mariakultus on üks osa sellest.See on sama,mis VT-i aja juutide usk Jehoovasse,samal ajal kui teenitakse ka teisi jumalaid.On kummaline väide,et on katoliiklasi,kellel on vaimuannid,kuid nad ei ole juhitud "kõigesse tõesse" nagu tõotas Jeesus.Artikli autor unustab ära ka valevaimu tegevuse.

cru, 18.11.05 23:11
Kiirelt vaimulikuks:

* cruGen 2.0 - Vaimulike sõnaühendite generaator

http://crugen.hostrocket.com/

uskumatu, 11.09.08 10:39
Selle artikli lugemine võtab keeletuks.
Ma arvasin enne, et Rick Joyner ikka tunneb Jumala Sõna tegelikult, kuid kui ebatõe esitajat ja esindajat Jumalameheks pidada, siis ma hakkan kahtlema, kas Püha Vaim ikka juhib sellist juttu. Võtame katoliku kiriku jesuiidi ordu ja ta tegevuse läbi ajaloo tänapäevani välja. Väide , et Maria kaudu saab päästetud. Maria kultus on Astarte kummardamine varjatud kujul. Vatikani peaväljakul päikese ja fallose kummardamise atribuudid. jne. jne.





 Lisa kommentaar

Teie nimi: *
Teie e-mail:
Kommentaar:
Mitu ä tähte on sõnas jäääär? * See rumal küsimus hoiab robotid sellest foorumist eemal. Palun kirjuta oma vastus siia:


  Tutvu reeglitega




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel

Lisa kommentaar


Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.