Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » KOMMENTAARID



KOMMENTAARID ARTIKLILE:
Sööt, Millist sööta me kasutame? Mis tõmbab või ei tõmba inimesi meie sõnumi ja pääste juurde? Millist sööta me peaksime kasutama?
Vastus on ühest küljest lihtne ja samaaegselt igavikuliselt keeruline. Vastus on armastus. Mitte inimlik armastus, vaid jumalik armastus. // Artikli juurde »


Artiklil on kokku 7 kommentaari

Ann, 02.07.09 10:51
oleksin ma seda artiklit lugenud aasta tagasi, ma ei oleks sellega nõustunud, aga täna on see mu isiklik kogemus - neid armastades kogu südamest me võidame nad välja sellest patust, kus nad on. Olen isegi praegu üllatunud oma avastusest.... see tõesti toimib!

öq, 18.10.09 21:53
1. Piibel on Jumala hinnaline and. See on otsekui armastava isa kiri oma lastele. See räägib meile tõde Jumala kohta — kes ta on ja millised on tema põhimõtted. Piibel selgitab, kuidas probleemidega toime tulla ja kuidas tõelist õnne leida. Piibel on ainus raamat, mis räägib, mida me peame tegema, et Jumalale meelepärased olla (Laul 1:1—3; Jesaja 48:17, 18).

2. Piibli panid kirja umbes 40 meest 1600 aasta jooksul alates aastast 1513 e.m.a. See koosneb 66 väikesest raamatust. Jumal inspireeris neid, kes Piibli kirjutasid. Nad panid kirja tema, mitte omaenda mõtted. Seega pole Piibli Autoriks mitte ükski inimene, vaid taeva Jumal (2. Timoteosele 3:16, 17; 2. Peetruse 1:20, 21).

3. Jumal hoolitses selle eest, et Piiblit täpselt ümber kirjutataks ja säilitataks. Piiblit on trükitud rohkem kui ühtegi teist raamatut. Mitte kõik inimesed pole rõõmsad, kui nad saavad teada, et sa Piiblit uurid, kuid ära lase sellel ennast takistada. Sinu igavene tulevik sõltub sellest, kas sa igasugusest vastupanust hoolimata õpid Jumalat tundma ja täidad tema tahet (Matteuse 5:10—12; Johannese 17:3).

hm, 09.11.09 09:04
see lõhnab new age järele..

aga Sõna ütleb: et Jeesus on ainus tee ja kitsas tee, inimeste tehtud "usk" - humanism ja new age kipuvad kitsast teest omale laiema tee ehitama, andma tähenduse asjadele, mis meile endile sobivad.

Oh, 07.12.09 17:43
Kõige tähtsam on, et süda ei sureks. Siis tuleb kõik muu iseenesest, sest seal oln indikaator ja otsustaja inimese tahte üle.

Oh, 07.12.09 17:44
Mis veel parem siia otsa lisada hüüdlausena: "Mis on eurooplase jaoks elu, see on irokeesi jaoks surm" ja vastupidi,

tanja jalasto, 27.01.10 14:53
Olles "maailma laps" vaatasin kristlasi võõristusega.
Kui sain kogeda, et Jumal on Armastus, oli kristlik kirik viimane koht, kust Teda lõpuks otsima tulin, sedagi läbi äärmusliku kogemuse. Kui sain kogeda Kristuse armu vabastust ja väge (mitte kirikus), käisin läbi mõned kirikud (ilmselt mitte piisavalt süstemaatiliselt, loobusin juba paari - kolme erineva kiriku järel kuna ei leidnud otsitavat) ning maabusin hoopis valeõpetustes. Jumal on olnud mu armastav päästja. Ta ütleb seda ju isegi - kes on tundnud armastust, see on tundnud Jumalat. Kes armastust tundnud ei ole, see pole Jumalat ka tundnud. Armastus otsib armastust, mitte targutamist.
Ma siis ka rohkem ei targuta:) Jumala Armastus leidku teid kõiki elusse.

Neeger Ahto, 22.11.10 19:19
Einoh, kõik on õige. Armastus on oluline igale inimesele. Kristlaseks saamine on võimalik intellektuaalselt või spirituaalselt.




 Lisa kommentaar

Teie nimi: *
Teie e-mail:
Kommentaar:
Mitu ä tähte on sõnas jäääär? * See rumal küsimus hoiab robotid sellest foorumist eemal. Palun kirjuta oma vastus siia:


  Tutvu reeglitega




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel

Lisa kommentaar


Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.