Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » IISRAEL » IISRAELI UUDISED



PO: "KRISTLIKUD SIONISTID VÕTSID SAATANA JUMALAKS"
12.05.06  

Palestiina Omavalitsuse Religioosse Kohtukolleegiumi avaldatud artiklis võrreldi kristlikku sionismi satanismiga, teatas Palestinian Media Watch (PMW).

Hamed Al-Tamimi, PO Kohtukolleegiumi liige ja Religioonidevahelise dialoogi osakonna direktor, kirjutas artikli, milles kujutati kristlikku sionismi hädaohuna moslemitele ja kogu maailmale. Al-Tamimi ütles, et kristlikud sionistid ja juutidest sionistid "on ühel meelel islami ja moslemite vihkamise suhtes ning omavad ühist eesmärki neid hävitada." Ta väitis, et "neetud Balfouri deklaratsiooni taga olid lisaks imperialistlikele eesmärkidele sionistlikud kristlikud eesmärgid - Balfour ja peaminister Lloyd George olid kristlikud sionistid."

Artikkel kutsus üles kristlikke sioniste ülemaailmsest kirikust välja heitma. Riad Jarjour, Lähis-Ida Kirikute Nõukogu peasekretär nimetas kristlikku sionismi "ohtlikuks moonutuseks ja tugevaks kõrvalekaldeks tõelisest kristlikust usust."

Tamimi väitis, et kristlikud sionistid on "rühmitus, mis on võtnud Jumalaks saatana, kes nende nõdrameelset loomust juhib."

See artikkel ei ole ainuke, mis väljendab PO viha kristlaste vastu. PMW tõi näite ühest palestiina religioossest liidrist, kes esitas riigitelevisioonis üleskutse "uskmatute", so kristlaste, tapmiseks, ässitades: "Hävitage uskmatud ja polüteistid! Arvestage nad kokku ja tapke nad viimseni, ühtki ärge jätke alles."

Copyright 2006 Word of Life Israel.






Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel



Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.