Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



Kutse Püha Vaimu mere sügavustesse
21.02.06   John Paul Jackson

Minnes sügavale Tema Pühasse Vaimusse, pole võimalik enam sügavamale Jumalas minna.

Julgeda minna Tema salapärastesse sügavustesse on sama, kui julgeda minna ookeanisügavustesse. Mõne jaoks piisab rannikulähedasest veest. Neile meeldib avarus, eriti päikesepaiste ja soe liiv. Olles turvaliselt kalda lähedal, ei pea nad muretsema selle üle, et midagi võiks juhtuda või et lained tõmbaksid neid kaugemale, kui nad tahaks. Sa oled täiesti kaitstud ja miski ei saa sind kaasa haarata - mis on mõne jaoks väga oluline.

Teiste jaoks on parim osa minna hingamistoruga ujuma. Milline seiklus! Sa oled täiesti vee all ... vähemalt niipalju, kui toru su suus lubab. Ujudes lainete all, võid sa näha sadu asju, mida muidu ei saaks näha. Võrreldes madalas vees sulistamisega, on hingamistoruga ujumine paras julgustükk.

Elada Vaimus tähendab ...

Aga on ka inimesi, kes lähevad sügavale - väga sügavale, rohkem kui inimlikult oleks võimalik.

Minnes sügavale Tema Pühasse Vaimusse, pole võimalik enam sügavamale Jumalas minna. Mõned inimesed rahulduvad lihtsalt Tema kõrval olemisega, mõnuledes Tema paistes. Teised teevad vaid pea märjaks või tormavad hetkeks end sisse kastma. Kuid on ka neid, kes on valmis surema või leidma Teda, hüppavad pea ees sisse, ilma et miski muu kui Tema hoiaks neid pinnal või elus.

See on nagu astumine paadist välja, vee peale, kõik millele sa toetud, on Tema.

See ongi Vaimus elamine.

Püha Vaimu vägi

Jeesus ütles oma jüngritele, et see tuleb neile kasuks, et Ta Isa juurde läheb, et Püha Vaim saaks tulla nende juurde. Teiste sõnadega Ta ütles: "Kõik mis ma teen, teen ma Püha Vaimu väe läbi ja nüüd ma lahkun, et Tema saaks tulla. Sest teile hakkab meeldima, mida Vaim teeb. Te saate väe. Teil saab olema rohkem meelevalda kui kunagi varem."

Jeesus tegi imesid ja tunnustähti, sest Püha Vaimu vägi oli Tema sees. Selle sama Vaimu läbi saavad Jumala saladused ilmutatud ka sulle, nii suured saladused, mida kuulutavad inglid kui ka väikesed saladused, mida sosistavad lapsed.

Sa saad õnnistada ja austada Jumalat oma sõnade ja tegudega ainult Püha Vaimu läbi. Ta on seesama Vaim, kes laotus üle kaose esimese Moosese raamatus ja Ta on seesama Vaim, kes tõstis Jeesuse üles surnuist. Sa oled suurelt ja lähedaselt seotud Jumalaga.

Kõik või mittemidagi

Paljud meist mõtlevad, et Püha Vaimu tulek on nagu kristlik nirvaana, kuid see pole alati nii. Uppumine võib olla hirmuäratav kogemus. Jumalaga ei võeta ettevaatusabinõusid tarvitusele. Kui Ta ei peaks ilmuma, pole meil tagavaraplaani. Tõeline usk ei toimi koos tagavaraplaaniga.

Jumalaga on kõik või mittemidagi. Ei mingit suplust ega hingamistoruga ujumist. Ja loomulikult ei saa lesida päikesevarjuga rannas.

Jumala Vaimus elamise saladus on see: sa võid saada Teda niipalju kui tahad. Kui sa tahad randa, siis sa ka saad ranna. Kuid kui sa tahad Tema sügavusi, siis on olemas ka merepõhi. Mida sina eelistad?

Sellel uuel aastal olgu su südamehüüdeks saada Temast kõik - minna kõige sügavamatesse meresügavustesse!




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.