Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



Muutus aastal 2006 – teenistuste, koguduste, äride, indiviidide ja perekondade ümberkujundamine
21.02.06  

Teenistused, kogudused, ärid, indiviidid ja perekonnad kujundatakse ümber.

See on selle põlvkonna koguduse jaoks suurima muutuse aasta. Valmistudes 5. jaanuaril Dallases toimunud teenistuseks, kuulsin Püha Vaimu väga selgelt ütlemas: "Ütle neile ..." Haarasin kiiresti pastaka ja panin kirja järgneva, nii nagu see mulle anti:

1. Apostelliku ajastu suurim muutus tuleb sellel aastal. Sellel aastal hakkavad nad nägema külluslikku vilja esiletulemist.

"Kuni selle ajahetkeni on kõik olnud apostelliku ja prohvetliku teenistuse taasülesehitamiseks – ettevalmistus selleks, mida ma tegema hakkan." Jumala vili rajab Tema teenistuse andide ja Tema valitsuse täiuse maa peal, mis lubab Tal vallandada seninägematu väe, meelevalla, soosingu, ilmutuse, kohtumõistmised ja õigsuse.

2. Ka vastuseis apostellikule ja prohvetlikule liikumisele on sellel aastal suurim.

Ta paljastab veinilähkrid (uued või vanad) ja religioossed vaimud, võttes maskid eest nendelt, kes seisavad Tema liikumise vastu. Nad hakkavad avalikult kritiseerima juhte Kristuse Ihus, kes liiguvad apostellikus ja prohvetlikus voolus. Mõned neist on seda juba teinud peidetud viisil, kuid sellel aastal tuleb see esile. Jumal hakkab kohut mõistma nende üle, kui nad seda teevad.

3. Ma pean tooma rohkem muutust paradigmadesse (eeskujud, püsivad ja üldtunnustatud mõisted ja seadused ja nende kindel järjestus), mitte ainult neile, kes pole liikunud mu Vaimu voolamises, vaid ka neile, kes on minu Vaimu voolamises. Ma kuulsin, kui Ta ütles: "Ümberkujundamine, ümberkujundamine, ümberkujundamine."

Teenistused, kogudused, ärid, indiviidid ja perekonnad kujundatakse ümber (see, kuidas nad teevad asju, kuidas nad kasutvad oma aega, kuidas nad mõtlevad ja käituvad).

Õpetus Jumala Kuningriigist toob suuri muutusi paradigmadesse, viies meid tagasi Alguse juurde. Sa kuuled sellest korduvalt sellel aastal. Õpetus kuningriigist muutub valdavaks.

4. Ma ootan neid, kes täidavad Minu suurt misjonikäsku. (Luuka 4:18-19, Jesaja 61)
Kuulutada evangeeliumi vaestele,
kuulutada vabastust vangidele,
nägemist pimedaile,
vabastada neid, kes on rõhutud.
Kuulutada Isanda meelepärast aastat.

Ma kuulsin Teda ütlemas: "Kui inimesed Minu Kogudusest teevad selle ka oma misjonikäsuks, siis ma täidan nad." Ta jätkas: "Koguduse peale tuleb radikaalne vabastusvõidmine. Peaaegu lausa vägivaldne. Inimesed saavad täiesti, hetkega vabaks."

Isanda meelepärane aasta viitab juubeliaastale. Vangid vabanevad ja pärandused taastatakse.

5. Soosingu ja ebasoosingu aasta
See mille pärast sa oled palvetanud, kündnud, külvanud, igatsenud, mille järele hüüdnud, mida oled näinud, kuid pole veel maitsnud, mille pärast oled paastunud, mille pärast oled nutnud – see on soosingu aasta. Tema soosing muutub nähtavaks sinu perekonna, äri, finantside ja ihu peal.

See on aasta, kus Ta ei luba inimestel käia enam eikellegi maal. Ta paneb nad otsustama, kes nad on ja mille eest nad seisavad. Kohtumõistmine tabab poliitilisi mänge Koguduses. Ebasoosingusse langevad kõik, kes seisavad vastu ja keelduvad kaasa minemast Jumala poolt esile toodud ajakohase ilmutusega. Seega mõningad kogudused ja teenistused kaotavad soosingu sellel aastal. Seevastu teised tõstetakse üles ja nende mõju kasvab. See on aasta, kus lõhutakse maha kõik ehitatu, mis ei too au Talle ja aasta, kus ehitatakse suurelt Tema jaoks.

Koguduse maastik muutub sellel aastal.

6. Sel aastal otsin ma neid, kes otsivad seda, mis on taevas, mitte seda, mis on maa peal.

Ta otsib neid, kes fokuseerivad end sellele, mis on ülal, Tema kuningriigi asjadele ja sellele, mida Tema tahab. Ta annab arusaamist taevast neile, kes seda teevad. See laseb neil tuua taeva maa peale ja selle asemel, et lihtsalt palvetada, "Sinu riik tulgu. Sinu tahtmine sündigu nii nagu taevas, nii ka maa peal." - annab Ta neile arusaamise meelevallast ja kuidas tuua taevas tõesti maa peale.

Ja samuti neile, kes seda teevad, näitab ta asju (probleeme, väljakutseid, visioone, raskusi nende perekondades, finantsilisi vajadusi) taevasest jumalikust vaatenurgast.

7. Ma otsin neid, kes usuvad Minu väge. Imed on käeulatuses.
Chuck Pierce prohveteeris, et me näeme sellel aastal sellist Jumala liikumist, kus imed ja tunnustähed vallanduvad ülikoolides. Kindlalt Yale´is ja Texase ülikoolis, kuid ka teistes. Jumala vägi ujutab üle Ameerika ülikoolid.

8. Ütle mu juhtidele, et nad palvetaksid rohkem ja töötaksid vähem.
See tähendab seda, et kui nad rohkem palvetavad, peavad nad ise vähem rabelema.

9. See on tähtsaim aasta õigeteks ühendusteks.
Kui meil sel aastal pole juhtidega õiget suhet, kui me pole õigesti nendega ühenduses, kellega me peame koos käima ja kui meid ei kata õigesti need, kellele on antud kõrgem meelevalla positsioon, siis see hakkab meile kätte maksma ning kannatavad meie viljad ja tervis, mis omakorda toob hävingu teistele aladele, mis puudutab ilmutust ja elukäiku. Tagasilangused algavad nende jaoks, kes pole õigesti ühendatud.

10. See on tähtsaim aasta õigeks ajastatuseks.
Võimalused tulevad ja lähevad kiiresti.
Ajastatus õigeteks püüdlusteks on otsustav.
On eluliselt oluline olla õigel ajal õiges kohas.

11. Suur rikkuste ülekandmine algab sellel aastal.

12. Jumala jõgi tuleb, kuid täiesti erilisel viisil.
See pole mitte ainult värskenduseks ja uuendusteks.
See on sügavam ja toob enesega kaasa suure väe ja lõikuse.

13. See on unikaalsete ülesannete aasta.

14. See on aasta, mil Ma vabastan ülikülluslikult loovuse:
äris
tehnoloogias
leiutistes
lauludes, ideedes ja strateegiates.
Ma kuulsin Teda ütlemas: "Taeva saladused tulevad maa peale." Mõned neist on nii revolutsioonilised, et sisaldavad isegi loovaid ideid, kuidas ümber kujundada terveid maailma piirkondi.

15. Ma paiskan segi ja hävitan mõned isikud Ühendriikide valitsusest.
Korruptsioon tuleb esile.
Valed motiivid tulevad esile.
Seda maad tabab tugevalt kohtumõistmine ja Jumal näitab, kes on Tema poolel.

16. Sel aastal toimub plahvatus noorteliikumises.
Isand ütles seda siis, kui ma nägin pilti hiiglaslikust kiirkeedupotist, mis värises ja oli valmis plahvatama. Äkitselt lendas kaas pealt ja sisu paiskus kõikjale laiali.

Sel aastal toimub suurejooneline pööre. Pöördu koos Temaga ja sa näed oma elu suurimat aastat.

"Ärge tuletage meelde endisi asju ja ärge pange tähele, mis muiste on sündinud! Vaata, mina teen hoopis uut: see juba tärkab, kas te ei märka? Ma teen kõrbegi tee, tühjale maale jõed!" Jesaja 43:18,19

Pöördugem koos Temaga!

Dutch Sheets Ministries
www.dutchsheets.org




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.