Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



2006. aasta on külvamise, korrastamise ja ehitamise aasta
25.03.06   Hector Torres

Kui ma otsisin Isandalt juhtnööre selleks aastaks, ütles Ta mulle, et aasta 2006 on alguste aasta. Aasta 2005 oli tunnistuse, armu ja puhkuse aasta. Nüüd siseneme aga uude aega – aega, kus tuleb esile kõik see, mis vaenlane on tagasi hoidnud ja kõrvaldatakse see, mis on takistanud Kogudust sisenemast Kuningriigi täiusesse.

Kogudus astub sammu võrra kõrgemale, ta ei taha olla enam üksnes ise õnnistatud, vaid olla õnnistuse vahendajaks rahvastele. Ta tõuseb üles ja võtab sisse oma koha kui see, kes vahendab ülesehitust ja lepitust. Kogudus siseneb erinevatesse faasidesse, mis on vajalikud Jumala Kuningriigi saabumiseks maa peale - algab tõsine Koguduse-sisene korrigeerimine, mille tulemusena kujundatakse ümber perekonnad, linnad ja rahvad.

Nendel põhjustel on aasta 2006 võtmeaasta külvamiseks ja ehitamiseks. See on aeg, et päästa kadunut ja hävitada kuradi tegusid, olla viljakas, paljuneda ja kasutada meelevalda.

Kuidas toimub ehitamine:

Apostellik ja prohvetlik teenistus aktiveerub arusaamise kaudu. Jumal tõstab üles põlvkonna varustajaid, kes on saanud ilmutuse Jumala eesmärkide kohta Kogudusele, asjadest, mis on ilmutatud viimase 15 ja 20 aasta jooksul. Need varustajad ärgitavad Koguduse auliselt üles, et see tooks esile Jumala meelevalla ja väe ilminguid. Kui juhtide elus voolab uus võidmise ja karakteri mõõt ja ilmingud, siis sellisel määral tõstetakse ka üles apostellikke ja prohvetlikke kogudusi.

Enam hakatakse ehitama linna- ja rahvuskogudusi. See tähendab, et mitmed megakogudused hülgavad oma eesmärgid koguduse kasvuks ja hakkavad enam rõhutama Kuningriigi kasvu. Nägemus linnade, regioonide ja rahvaste muutmisest tõuseb esile ja kõrvaldab denominatsioonilised barjäärid, mis siiamaani on takistanud Kogudust. Paljud neist kogudustest hakkavad töötama nii, nagu seda varem pole esinenud ja kõik toimub tõelise, piibelliku ühtsuse poole Kristuse Ihus.

Jumal hakkab välja valama ootamatuid finantse erinevate koguduste, juhtide ja teenistuste peale, mis omakorda on seemneks suurele lõikusele. Mõned saavad finantse, et investeerida teiste teenistustesse ja nägemusse. Teised saavad õnnistatud inim- ja tehnoloogiliste ressursside kaudu, mis aitavad neil töötada ja ehitada Jumala Kuningriiki Tema Ihu ühtsuse abil. Me peame valmistuma ja kasutama neid tööriistu, mis Jumal on meile andnud, tehes seda koos nendega, kellel on samuti Kuningriigi nägemus.

Moodustatakse alliansid ja koalitsioonid. Moodustatakse vaimsed alliansid, mille motiivid EI ole isiklikud, lihalikud või isekad, samuti need alliansid ei otsi enda õnnistatud saamist, vaid nad tahavad olla ise linnadele ja rahvastele õnnistuseks. See omakorda vabastab määratud ajal Jumala külastuse. Lisaks sellele loovad need alliansid uue imidži kõrvalseisvatele mittekristlastele, imidži vastutusvõimest, isiklikust eetikast ja aususest, mis taastab nii sees- kui väljasolijate usalduse.

Erinevates teenistuse osades paljastatakse iseseisvus, eraldatus, piibelliku alandlikkuse puudus ja uhkus. Paljud, kes tegutsevad, ilma et nad annaksid kellelegi aru oma tegemistest, hakkavad järk-järgult kaotama soosingut ja võidmist ning ei kanna enam vilja nagu viigipuu. Selline korrigeerimine toob paljudele suurema arusaamise sellest, et on vaja elada, toimida ja teenida vastutavates suhetes.

Kogudus hakkab ehitama ülistuse altareid

Kogudus hakkab fokuseerima end sellele, kuidas rahuldada vaeste, ebaõiglaselt koheldute, vangide, lesknaiste ja orbude vajadusi, seeläbi esile tõstes sotsiaalse evangelismiuue dimensiooni.

Korrigeeritakse prohvetlikku teenistust. Jumal hakkab üles tõstma, ehitama, treenima, varustama, aktiviseerima ja vabastama kogudustesse prohvetite sugupõlve, et trööstida ja üles ehitada Kogudust. Prohvetid leiavad oma õige paiga Koguduses koos õige võidmise, aegade mõistmise ja oma kutsumisega. Kuid neid prohveteid, kes annavad edasi hingelisi sõnumeid ja armastavad müstitsismi ilma piibelliku aluspõhjata, korrigeeritakse või nad kõrvaldatakse teenistusest.

Kogudus peab hakkama ehitama ülistuse altareid – tuleb esile uus dimensioon prohvetlikus ja võitlevas ülistuses, mida inspireerib Vaim, kus hääled ja instrumendid voolavad kõige pühamasse paika ja Elava Jumala ligiollu.

Muusikutel ja laulukirjutajatel on just praegu ettevalmistusaeg. Paljud neist on väga ootamatutes paikades ja nad hakkavad voolama ennekuulmatus võidmises, mis toob alla šekina-au ja avab taevad ning vabastab sõdiva meelevalla, et kiskuda maha territoriaalseid kindlustusi linnades, regioonides ja maades. Ülistusteenistused, -valvamised ja -sündmused vabastavad ingellikud armeed, nii nagu prohvet Taanieli ajal, võitluseks valitsuste ja võimudega, taevaaluste kurjuse vaimudega.

Tõusevad üles poliitilised ja muud olulised alliansid

Uus generatsioon poliitikuid, ärimehi ja muude alade professionaale ühinevad ja hakkavad süsteemselt koos töötama Kuningriigi heaks. Paljud kogudused hakkavad mõistma, kui vajalik on nende osalus poliitikas ja äris, selleks et mõjutada majandust ning erinevate linnade, regioonide ja maade valitsusi.

Tekib igatsus ning tung aktiivselt osaleda erinevatel ühiskonnaaladel, selleks et neid mõjutada ja esindada. Nad paigutatakse nii, et nad saaksid olla osa maailma äri eesmärkidest - mammonast või Egiptusest (kuid peavad end hoidma selle mürgist). Jumal valib ja tõstab nende hulgast üles Taanielisid, Joosepeid, Nehemjasid ja Estreid – neid, kes on tõestanud oma ustavust, alandlikkust, eetilisust ja tõemeelsust.

Isand ütleb: "Ma valmistan oma Kogudust, et ta oleks ilma kortsu ja plekita. Kohtumõistmine algab Kogudusest ja mul on hea meel lõpptulemusest. Mina ehitan oma kogudust, kuid paljud teevad tühja tööd, sest Minu Kuningriik ei ole nende nägemus, eesmärk ega igatsus. On aeg ehitada, ümber muuta, üles ehitada ja istutada. Minu igatsus on näha oma au ilmnemas oma Koguduse läbi, et maailm võiks näha."




 Lisa kommentaar | Loe kommentaare (0)

Sinu nimi *
Sinu e-mail
Kommentaar *
Mitu ä tähte on sõnas jäääär? * See rumal küsimus hoiab robotid sellest foorumist eemal. Palun kirjuta oma vastus siia:

  Tutvu reeglitega



Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel

Lisa kommentaar



Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.