Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



Pannes paika konkreetsed eesmärgid praegu, koged selle vilja järgneval viiel aastal
29.04.06   Patricia King

22. märtsi hommikul rääkis Isand need sõnad mulle: "Kui sa praegu püstitad selged ja konkreetsed eesmärgid, siis järgneval viiel aastal koged sa mitmekordset viljakust." Ta ütles mulle ka, et sel tunnil me ei saa lihtsalt säilitada nägemust, mis Ta meile on andnud eelmisel aastal või eelnevatel aastatel, vaid on väga oluline, et meil oleksid selged juhtnöörid Tema Vaimult käesolevaks hooajaks. Kui me praegu paneme paika selgelt defineeritud ja Jumala inspireeritud eesmärgid, siis viie aasta jooksul kogeme paljundatud viljakust. Kuid kui me seda ei tee, siis tulevastel päevadel meie viljakandmine on piiratud ning kahetsus suur. Isanda hääl oli seda öeldes ärev.

Ka Piiblis anti inimestele selged eesmärgid Jumalalt.
Moosesel oli selge eesmärk ehitada kogudusetelk kõrbe. Jumal andis talle selge projekti ja Mooses lasi plaani käiku. Selle tulemusena sai Iisraeli rahvas õnnistatud oma teekonnal läbi kõrbe ja ka järeltulevaid põlvkondi kuni tänapäevani õnnistati ilmutusega „telki peidetud Kristusest“.

Joosua sai selged juhtnöörid viia Iisraeli lapsed tõotatud maale. Kui ta järgis hoolikalt Isanda juhtnööre, alistasid ja vallutasid nad maa ja nautisid hiljem selle vilju.
Ristija Johannesel olid selged eesmärgid, et valmistada teed Isandale.
Jeesusel oli selge eesmärk täita igavene, murdumatu leping Jumala ja inimese vahel.
Varajasel kogudusel oli selge eesmärk minna kõike maailma ja kuulutada evangeeliumi kõigele loodule.

Ei ole vaja paigal tammuda

Sel tunnil pole meil vaja paigal tammuda. Sa ei pea olema nagu orav rattas ja tegema asju vanast harjumusest. Isand annab sulle värske nägemuse, mis saab kindlaks aluseks, kust edasi minna. Ole valmis, sest sa koged uut lootust ja värskeid juhtnööre. Praegu sa elad selles, mida oled külvanud eelnevatel aegadel, kuid mida külvad praegu, seda sa lõikad tulevastel aastatel. Plaani sellel aastal see, mida hakkad lõikama järgneval viiel aastal.

Järgneval viiel aastal külvatud seemned hakkavad kasvama kiiremini ja on suuremad kui kunagi varem. Järgnevad viis aastat on sulle väga olulised. Ole siis hoolikas, mida sa külvad. Sest seda sa lõikad. Kui sa külvad lihale, lõikad sa kadu, kuid kui sa külvad Vaimule, lõikad sa elu. Need, kes külvavad praegu halbu seemneid (lahkhelisid, vihkamist, vaenu, riidu, kadedust jne), lõikavad viie aasta jooksul neist tohutu saagi. Samuti need, kes külvavad häid seemneid, Kuningriigi seemneid, lõikavad ülikülluslikult õnnistusi, mis tulevad nende peale. On parim aeg külvata häid seemneid. Sa saad tagasi suurelt. Ole siis hoolikas, mida sa külvad.

Praegune aeg on parim, et panna paika uued, selged eesmärgid oma elu jaoks. Sa koged nende täitumist üle igasuguse piiri.

Oluline on Jumala tunnustuse pitser

Sinu eesmärkidel peab olema Jumala tunnustuse pitser. Jumal teab, kuidas panna paika eesmärgid. Ta on meister eesmärke seadma. Ta pani paika eesmärgi inimese lunastuse jaoks. Tal on paigas eesmärk Kristuse tagasitulekuks. Tal on eesmärgid aulise Koguduse jaoks. Jumal saavutab alati oma eesmärgid. Ta võib aidata sinulgi paika panna oma eesmärgid ja need saavutada, nii nagu Tema seda teeb. Kui sa Teda ootad, inspireerib Ta sind paika panema oma eesmärke. Edukad eesmärgid ei sünni sinu lihalikest ja hingelistest igatsustest, vaid tulevad Tema Vaimust. Sellepärast veeda aega Isanda ligiolus. Oota, et Ta annaks sulle värske nägemuse. Ta annab. Ta on tark Jumal.
Oota, et Jumal sinuga räägiks. Palu, et Isand inspireeriks ja annaks selgepiirilise visiooni sinu südamesse. Mulle meeldib Isandat oodata paberi ja pliiatsiga. Valmista ennast, kui sa ootad.

Tavaliselt palvetan ma järgneva palve, selleks et valmistada end kuulma Jumalalt:
"Isa, ma tulen Sinu ette ja palun, et Sa näitaksid mulle patte, mida ma pole tunnistanud. Ma ei tahaks, et midagi takistab mu võimet kuulda Sinu käest. Anna mulle andeks iga mõte, sõna või tegu, mis pole Sulle meelepärane. Ma pöördun ära sellistest asjadest ja võtan vastu puhastuse. Jeesuse nimel ma heidan ära omaenda hingelised mõtted, igatsused ja ettekujutused. Jeesuse nimel seon ma vaenlase hääle. Ma otsustan ainult kuulda Isand, Sinu käest. Võõra häält ma ei kuula. Ma kuuletun ainult Sinu häälele. Täida mind uuesti oma kalli Püha Vaimuga, et ma tunneksin ära Sinu hääle. Tänan Sind. Aamen."

Ära jäta midagi kahe silma vahele

Selle palve erilisus on selles, et seda tehes ei jäta sa midagi kahe silma vahele. Sa oled kõrvaldanud patulätte nii, et see ei saa sind enam segada. Sa oled heitnud ära omaenda hingelised suunad. Sa oled sidunud vaenlase, et ta ei saaks sekkuda ja sa oled kutsunud Püha Vaimu ennast täitma ja oma südamele rääkima. Järgmine asi on lihtsalt uskuda, et see, mis nüüd tõuseb sinu südamesse, on Temast. Ole selles kindel.

Jumal räägib tavaliselt oma tahet sinu mõtetesse ja ettekujutustesse, nii et ära heida kõrvale unistusi, mis tulevad su südamesse ja mõistusesse. Ära mõtle: "See on minust endast." Tuleta meelde, sa just palusid, et sinu hingelised ettekujutused kõrvaldataks. Sa just sidusid vaenlase. Sa oled täielikult alistunud ja kuulekas Vaimule - usalda siis Teda, et Ta sinuga räägib. Ära kahtle, sest kaksmeelne mees on ebakindel kõigil oma teedel ja ei saa midagi Isandalt (Jakoobuse 1:5-7).

Olgu sul selgelt defineeritud eesmärgid

Esimene samm, et saavutada eesmärk, on omada eesmärki. Vaata, et sul oleks selgelt defineeritud eesmärgid ja siis pane nad kirja. Pea meeles, et Isanda sõna puudutab järgmist viit aastat, nii et lihtsalt palu, et Ta annaks sulle nägemuse järgnevaks viieks aastaks. Kutsu Teda valgustama neid asju, mis puudutavad sinu käimist Temaga, sinu perekonda, teenistust, tööd, finantse, tervist jne. Väljendu täpselt. Tõotused, mis Ta on andnud, on suured. Tuleta meelde, et see, mida sa külvad järgneval viiel aastal, seda sa lõikad suurelt, nii et ära külva väikest nägemust ... mine nii kaugele, kui su süda suudab Temalt vastu võtta. Kui oled saanud oma eesmärgid, kirjuta need välja, et sa võiksid neid igal ajal näha ja meelde tuletada. Palu Isandalt ka kirjakohalisi tõotusi, mis kinnitaksid su eesmärke.

Kui eesmärgid on defineeritud, vajad sa tegevusplaani. Kutsu Isandat endale näitama samme, mis on vaja teha, et saavutada need eesmärgid. Pea meeles, "usk ilma tegudeta on surnud". On lihtne omada visiooni, selget eesmärki, kuid kui sa midagi ei tee, siis see jääbki ainult nägemuseks ja ei materialiseeru. Palveta oma nägemuse pärast ja kutsu Isandat andma sulle tegevusplaan.

Mul on visiooni and, ma olen täis visioone. Need plahvatavad mu seest välja, nagu popcorn. Sellepärast pean ma eristama, mis on lihtsalt sellest annist ja mis on otse Jumala Vaimust, et ma antud hetkel selles käiksin. Kui mul on siis tunnistus, et see nägemus on sündinud Vaimust ja sellega tuleb tegeleda, pean ma arendama tegevusplaani ning asja käiku laskma. Kui ma seda ei tee, jääb see vaid nägemuseks. Ma võin sellest rääkida, kuid see ei aita seda saavutada. Mul peab olema tegevusplaan. Samamoodi nagu sa ootasid Jumalalt nägemust, oota Teda, et Ta annaks sulle ka tegevusplaani. Pane see kõik selgelt kirja.

Tegutse!

Kui sul on olemas ka tegevusplaan, siis järgmine samm on selle elluviimine. Varajane Kogudus sai Isandalt selge eesmärgi: kuulutada evangeeliumi kõigele loodule. Neil oli ka tegevusplaan: "Oodake Jeruusalemmas, kuni täitub Isa tõotus" ... ja ... "Te saate väe, kui Püha Vaim tuleb teie peale ja siis te saate olema minu tunnistajad ..." (Apostlite teod 1:1-8). Neil oli nii eesmärk kui ka tegevusplaan. Ja siis nad tegid seda.
Nad ei eemaldunud sellest ei paremale ega vasakule. Ja see oli väga hea. Oli hea, et nad ei asunud evangeeliumi kuulutama pärast viit päeva ootamist. Nad oleksid võinud öelda: "Me oleme juba viis pikka päeva oodanud ja meil pole ikka veel mingit märki Jumala väest, ah, lähme niisama evangeeliumi kuulutama, Jeesus ju ütles, et me läheksime ..."

Nad olid juba poolel teel, et täita oma tegevusplaan õigesti. Kui nad oleksid nüüd asja ise käsile võtnud, oleksid nad jäänud ilma väest, mille Jumal tahtis neile anda. Nad oleksid täiesti mööda pannud. Aga kuna nad ootasid, lisandus Kogudusele ühe päevaga 3000 hinge. Kui nad oleksid läinud omas väes, poleks nad näinud ühtki päästetut ... oleks olnud palju tööd ja pingutusi, kuid mitte tulemust. Jeesus ütles Johannese 6:63, "... lihast ei ole kasu millekski." Nad said tegevusplaani ja siis nad tegutsesid. Ja see tõi hämmastavad tulemused.

Unista suurelt

Järgnevad viis aastat saavad olema sulle väga viljakad. Külva nii palju häid seemneid, kui suudad. Unista nii suurelt, kui saad. Võta vastu selge, hästi defineeritud eesmärk, koosta tegevusplaan ja siis tegutse. Sa lõikad suurelt. See on Isanda tõotus sulle.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.