Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



VALITSUSKOALITSIOON ON MOODUSTATAMISEL
01.05.06  

Jerusalem Post kirjutas, et eile kirjutasid Kadima ja Tööpartei läbirääkimiste rühmad alla koalitsioonileppele.

Oodatavalt saab Tööpartei juht Amir Peretz kaitseministri koha ja lisaks kahele portfellita ministrikohale saab partei veel ministriportfellid hariduse, põllumajanduse ja turismi alal.

The Post kirjutas, et äärmusortodokside partei Shas'i teateil on neile pakutud tööstus-, kaubandus- ja tööministri portfelle, samuti on olnud juttu kommunikatsiooni- ja usuasjade ministri kohast. Samas paistab, et Iisraeli peamiselt immigrante esindav partei Iisrael Meie Kodu koalitsiooniga ei ühine.

Sel nädalal kirjutas Kadima Pensionäride Parteiga alla kokkuleppele, et nad hakkavad Knessetis tegutsema ühtse fraktsioonina. "Kui paljud andsid oma hääle Pensionäride parteile, kuna neile ei meeldi suurparteid, siis nüüd selgub, et tegelikult soovisid Pensionäride Partei taga seisvad isikud algusest peale ühineda Kadimaga (vaatamata sellele, et seda infot ei jagatud potentsiaalsete valijatega enne hääletamist)," kirjutas IMRA.

Haaretz kirjutas, et USA administratsiooni kõrgete ametnike sõnul Ameerika Ühendriigid ei tunnusta piire, mis luukase peale Iisraeli ühepoolset väljatõmbumist Läänekaldalt. Paljude allikate andmeil USA administratsioon küll tõenäoliselt toetaks väljatõmbumist kui sellist, kuid Iisrael peab ka peale väljatõmbumist jõudma palestiinlastega läbirääkimiste teel lõpliku rahulepingu sõlmimiseni.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.