Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



ISLAMISTLIK MEELEAVALDUS KUTSUB ÜLES TUUMAHOLOKAUSTILE
01.05.06  

Samal ajal, kui Iisrael mälestas kuut miljonit juudi holokausti ohvrit, kutsus islamistide meeleavaldus New Yorgis üles tuumaholokaustile Iisraelis.

Islami Mõtlejate Ühingu meeleavaldusel Iisraeli konsulaadi ees New Yorgis kõlasid hüüded: "Pilveseen on lähenemas! Tõeline holokaust on lähenemas!" teatas WorldNetDaily.

Meeleavalduse juht skandeeris araabia keeles: "Oma vere ja oma eludega vabastame al-Aqsa!" ning ülejäänud meeleavaldajad kordasid sama araabiakeelset hüüdu. Rahvas skandeeris veel: "Sionistid, sionistid, te veel maksate! Allahi viha on lähenemas... Allah kordab holokausti otse Iisraeli pinnal!"

Hoolimata üleskutsetest Iisraeli tsiviilelanike holokaustile nimetati meeleavaldust "meeleavalduseks Iisraeli terrorismi vastu Palestiinas". Meeleavalduse plakatil oli ingliskeelne teadaanne: "Palestiina on islamimaa. Islamimaa vabastamine on igale moslemi kohus (sic)."

Mitmed islamiliidrid, sealhulgas Iraani president Mahmoud Ahmadinejad ja Palestiina liider Mahmoud Abbas on korduvalt väitnud, et natslikku holokausti pole kunagi toimunud. Samal ajal on Ahmadinejad esitanud ka üleskutse juudiriigi hävitamiseks.

Holokaustipäeval arreteeriti Nabluse lähedal kolm palestiina terroristi, kes olid teel enesetapupommitamist läbi viima, teatas IDF. Kolmelt Tanzimi terroristilt leiti Iisraeli kontrollpunkti läbimisel kuus kilogrammi lõhkeainet. Enesetapuks valmistuja oli 17-aastane Ahmad Teisir Mahmoud Yasin.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.