Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



ELU SÕNA KOGUDUSELE TEHTI TERRORISMIÄHVARDUS
12.05.06  

Uppsala Elu Sõna koguduse vastu terroriakti kavandamise avalikuks tuleku järel on organisatsioon saanud toetust väljendavaid kirju ja telefonikõnesid sõpradelt kogu maailmast.

Iisraeli uudiseid kajastav Arutz-7 kirjutas, et koguduse vastase terroriakti kavandamises esitati süüdistus kolmele iraani, bosnia ja rootsi päritoluga mehele. Süütõendiks nende vastu on muuhulgas ilmne Elu Sõna peakorteri jälgimine ja luuramine.

Tegu on esimese kohtuasjaga terroriakti kavandamise eest Rootsis asuvate objektide vastu. Peasüüdistaja Tomas Lindstrand ütles: "Plaani ajend tuleneb faktist, et Elu Sõna pooldab Iisraeli." Arutz-7 kirjutas, et Ulf ja Birgitta Ekman asutasid Operatsioon Jabotinsky eesmärgiga aidata endise Nõukogude Liidu juutidel immigreeruda Iisraeli ja õpetada Venemaa kristlasi toetama Iisraeli ja juudi rahvast.

Rootsi ajaleht Världen Idag kirjutas, et Rootsi kaitsepolitsei andmeil on kahtlusalused pigem "vägivallaromantikud kui ideoloogid". Världen Idag vestles ühe kahtlusalusega, kes kahetseb kavandatut. Ta väitis, et ei ole olnud poliitiliselt aktiivne, kuid on mõjutatud terrorismi õhutavate veebilehekülgede poolt.

Elu Sõna võtab ähvardust tõsiselt, kuid ei leia põhjust hirmu tunda. Kogudusehooneid on kaua aega valvatud 24 tundi ööpäevas ning nende turvalisus on läbiproovitud. Täname kõiki lugejaid toetuse ja heade soovide eest.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.