Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



HAMASI VANDENÕU ABBASI MÕRVAMISEKS
12.05.06  

Iisraeli salaluure takistas Hamasil ellu viimast vandenõu Palestiina liidri Abbasi tapmiseks, kirjutas Sunday Times.

Hamasi sõjaline tiib Izza Din Al-Qassem kavatses Abbasi mõrvata tema Gaza kontoris, kuid pärast seda, kui Abbas Iisraeli luureteenistuselt hädaohust hoiatava teate sai, jättis Abbas ära oma kavandatud käigu Gazasse. Väidetavalt oleks rünnak tabanud ka Mohammed Dahlani, Abbasi administratsiooni esindajat Gazas.

Middle East Newsline´i andmeil on Palestiina Omavalitsus avastanud seose mõrvakatse ja Iraani reziimi vahel. "Presidendile on antud soovitus reisida vähem, eriti Gaza sektorisse," ütles üks ametnik.

Hamasi ja Fatahi vahelised suhted halvenesid sel nädalal ning Gazas toimusid organisatsioonide vahel kokkupõrked. Esmaspäeval sai kolm palestiinlast sisekonfliktis surma ning teisipäeva hommikul sai vähemalt 10 palestiinlast vigastada, teatas Ynetnews.

Mitmed märgid osutavad, et Palestiina-sisene vägivald on kasvamas. "Me seisame vastu Hamasi üksusele," ütles 22-aastane Abu Satter Fatahist oma kalasnikovi automaadiga poseerides, kirjutas Washington Post.

Möödunud nädalal demonstreerisid mõlemad organisatsioonid Gazas ajakirjanikele sõjalisi harjutusi. Fatahi komandör Moatassen Bilaa ütles, et ta loodab oma üksuse liikmeskonna kasvu praeguselt 80-lt 2000-ni. Bilaa ütles, et üksus, mis moodustati reaktsiooniks Hamasi jõukasutusele, annaks "karmi vastulöögi iga kallalekippumise eest Fatahi liikmele," teatas Post.

Lisaks kokkupõrgetele Hamasi ja Fatahi vahel on esile kerkinud veel üks probleem seoses Al-Qaeda tugevnemisega Gazas. Ynetnewsi andmeil väideti ühel Islamistliku "al-Quds" armee lendlehel, et see moodustati "Allahi abiga" eesmärgiga võidelda okupatsiooni ja ristisõdijate vastu. Rühmitus ähvardas kasutada enesetapurünnakuid "sionistide ja ristisõdijate vastu."

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.