Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



HAMAS KORDAB TAAS: EI TUNNUSTA IISRAELI
12.05.06  

Hamasi liider andis mõista, et organisatsioon on valmis arutama Iisraeli tunnustamist pärast seda, kui Iisraeli enam ei eksisteeri.

Abu Marzouk, Hamasi Poliitbüroo aseesimees, väitis Islami Vennaskonna veebilehel, et üheks Hamasi kindlaks põhiseisukohaks on, et Hamas ei hakka tunnustama Iisraeli ning et see on ka põhjus, miks Hamas valimised võitis.

"Seetõttu ei tule Iisraeli tunnustamise küsimus päris kindlasti päevakorda, kuni Iisraeli lahkub KOGU Palestiina territooriumilt, mitte ainult ei tõmbu tagasi 1967. aasta piirideni," ütles Marzouk veebilehele (rõhuasetus pärineb originaaltekstist).

Ajalooliselt hõlmas Palestiina, Briti mandaadi perioodil määratletuna, tänapäeva Iisraeli territooriumi, Palestiina Omavalitsuse kontrollitavaid alasid ja Jordaania Kuningriiki. Iisraeli väljatõmbumine neilt aladelt tähendaks minekut Vahemerre.

Samas ütles üks Hamasi tippjuhte Khaled Meshaal Damaskuses üliõpilastele, et Palestiinlastel on "loomulik õigus" enesetapuoperatsioonidele. Yahoo News andmeil ütles eksiilis elav liider: "Meie vaenlased ... ei mõista, et enesetapuoperatsioonid ... on loomulik õigus." Meshaal teatas, et palestiinlased elavad "Iisraeli okupatsiooni all ning neil on õigus võidelda ja ennast kaitsta."

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.