Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



UPPSALAS KURSUSED TUNNUSTATUD EKSPERDIGA IISRAELI TEEMADEL
27.05.06  

Selle aasta augustis on teil suurepärane võimalus avardada oma teadmisi valdkonnas, milles enamusel inimestest on arvamusi, kuid vähesed teavad fakte: Iisrael, juudid ja Lähis-Ida konflikt.

Livets Ord´i Ülikool koos Elu Sõna Õppekeskusega Jeruusalemmas korraldavad ülikooli ruumides Uppsalas kursuse "Kaasaegse Iisraeli riigi teke".

Kursustel õpetab professor Raphael Israeli Jeruusalemma Heebrea Ülikoolist. Israeli on ekspert Lähis-Ida ajaloo, kaasaegse poliitilise olukorra ja islami alal. Ta on kirjutanud neil teemadel mitmeid raamatuid ning on kõikjal maailmas kõrgelt hinnatud lektor.

Kursus annab vastuseid küsimustele: Millised teguritel ja isikutel oli osa juudi riigi rajamisel 1948. aastal? Kuidas see riik vaenulikus keskkonnas püsima jäi, arenes ja edenes? Milline on islami suhtumine Iisraeli ja juutidesse? Mida võib öelda tulevikustsenaariumite kohta Lähis-Idas?

Kursus toimub intensiivkursusena kaheksal õppepäeval 31. juulist 9. augustini. Kursustel on võimalik osaleda juudiuuringute diplomi- või bakalaureuseõppe raames, kuid kursusi saab võtta ka eraldi ainena. Selle põneva ja suure aktuaalsusega kursuse kohta lähema informatsiooni saamiseks võtke ühendust Livets Ord´i Ülikooliga (www.lou.se) või Roar Sorenseniga Iisraeli Elu Sõnast (roar.sorensen@luo.se). Ärge laske mööda võimalust põhjalike teadmiste ammutamiseks Lähis-Ida keerukate arengute kohta!

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.