Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



HAMAS: RELVARAHU TINGIMUSEL, ET IISRAEL KÕIGEPEALT LAHKUB
27.05.06  

Palestiina peaminister Ismail Haniyeh ütles, et Hamasi valitsus soostub sõlmima Iisraeliga relvarahu tingimusel, et Iisrael lahkub kõigepealt Juudeamaalt, Samaariast ja ajaloolisest Jeruusalemmast.

Haniyeh ütles Haaretz´ile: "Kui Iisrael tõmbub tagasi 1967.a. piiridesse, saabub rahu ja me sõlmime relvarahu paljudeks aastateks."

Väljaande Jerusalem Newswire meelest ei tähenda Haniyeh´i arvamus sugugi seda, nagu oleks Hamas omi põhimõtteid muutnud. "Tegelikult ei ole see ettepanek vastuolus eesmärgiga saata Iisrael lõplikult hingusele... Haniyeh´i ettepanek järgib islami prohveti Muhamedi eeskuju relvarahu ettepaneku tegemisel Meka Quarishi hõimule. Muhamed murdis vaherahu niipea, kui oli piisavalt tugev, et vaenlane vallutada" , kirjutas Jerusalem Newswire.

Vahepeal kritiseeris "mõõdukas" palestiina president Mahmoud Abbas oma äsjases kõnes taktikalistel kaalutlustel raketirünnakuid Iisraeli vastu, tehes seda. "Mõttetu rakettide tulistamine tuleb lõpetada, kuna need annavad Iisraelile vaid ettekäändeid meie elanike ründamiseks Gaza sektoris", sõnas Abbas MEMRI andmeil.

Samas kõnes mõistis Abbas hukka pommirünnaku Tel Avivi vanas bussijaamas, sest "me arvame, et see on ründamise viis, mis teeb kahju palestiina rahvale."

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.