Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



EELARVEKÜSIMUSED TEKITAVAD KOALITSIOONIS PINGEID
05.06.06  

Kui Olmerti koalitsioon mõne kuu eest moodustati, oli selle esimeseks eesmärgiks saada hiljemalt 18. juuniks parlamendi heakskiit 2006. aasta eelarvele. Jerusalem Post kirjutas, et möödunud nädal tõi ilmsiks tõsised erimeelsused Kadima ja Tööpartei vahel. Viimase partei seitse ministrit lahkusid valitsuskabineti koosolekult hääletuse ajal eelarve üle.

Tööpartei uus kaitseminister Amir Peretz on nüüd omapärase dilemma ees. Siiani on ta olnud sõjaliste väljaminekute vähendamise ja selle asemel tervishoiu ja sotsiaalsfääri eelarve suurendamise innukas pooldaja. Oma uuel positsioonil lükkab ta aga otsustavalt tagasi ettepaneku sõjalise eelarve kärpimiseks umbes 110 miljoni dollari võrra. "See sarnaneb täie kiirusega kihutavale rongile pidurite pealepanemisega," ütles ta. Lisaks sellele on Peretz ja Olmert pidanud tervishoiu rahastamise üle sõnavahetust, mis on tekitanud vastastikuse usaldamatuse õhkkonna, kirjutab Post.

Nii vasakult kui ka paremalt kostab nüüd hääli, mis kutsuvad üles valitsust laiali saatma. Yisrael Beiteinu liider Avigdor Liberman võrdles Kadima ja Tööpartei koostööd shaanetz-iga (piibli järgi keelatud segu) ja julgustas Olmertit vabastama end "ebasobivast" Tööparteist, kirjutas Arutz-7. Valitsus loodab, et eelarve võetakse vastu kolmandal ja viimasel lugemisel järgmise nädala kolmapäevaks.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.