Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



HAMAS VALMISTUB RÜNNAKUTEKS
10.06.06  

Pärast Iisraeli lahkumist Gazast on sellesse piirkonda smugeldatud rohkem relvi kui eelneva 39 aasta jooksul, väidab Shin Bet´i (Iisraeli luure- ja julgeoleku teenistus) juht Yuval Diskin. Independent Media Review Analysis (IMRA) avaldas, et smugeldatud on 11 tonni TNT'd, kolm miljonit kuuli, 19 600 vintpüssi, 1600 püstolit, 65 RPG raketiheitjat. WorldNetDaily (WND) kirjutas, et relvad on mõeldud viivitamatuks kasutamiseks, kui Hamas lõpetab relvarahu Iisraeliga.

Haaretz kirjutas, et Iisraeli julgeolekuallikate andmeil on Hamas hakanud eksperimenteerima oma pommidele mürgiste kemikaalide lisamisega. Siiani on kasutatud suhteliselt lihtsaid kemikaale, kuid Hamasi Läänekalda rakukestes on mitmeid osavaid pommivalmistajaid, kes kulutavad palju energiat oma relvade täiustamisele.

Intervjuus, mille WND tegi Abu Abdullahiga, Hamasi sõjalise tiiva Izzedin al Quassami tuntud liikmega, kiitles too Hamasi täiustatud rakettide võimalustega. Ta väitis, et organisatsioonil on uus elektrooniliselt juhitav mürsk, mille tegevusulatusse jäävad kõik Iisraeli suurimad asustuskeskused. Ta väitis, et Hamas uurib võimalusi Tel-Avivi pilvelõhkujate ründamiseks lennukite abil. Üks Iisraeli julgeolekuametnik kinnitas, et hetkel on tendents suurte rünnakute ettevalmistamisele, et muuta jõudude vahekorda Iisraeliga, teatas WND.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.