Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



KASSAM RAKETT KUKKUS LAPSE VOODISSE
10.06.06  

Ynetnews teatas, et teisipäeva hommikul tulistati Gazast viis raketti Lääne-Negevis asuva linna Sderot suunas. Üks rakettidest kukkus kooli lähedale ja juhuslikult mööduv naine sai shrapnelli killust kergelt vigastada. Teine rakett kukkus läbi elumaja katuse lapse voodisse. Laps oli mõned minutid varem läinud kooli.

Iisraeli Kaitsevägi on viimastel päevadel täheldanud, et terroristid on muutnud oma sihtmärke. Paistab, et terrorirühmitused on hakanud suunama rakette Sderoti poole, mis on tihedamalt asustatud ja seetõttu on võimalused inimohvriteks ning kahjustusteks suuremad. Haaretz kirjutab, et teisipäeval väljatulistatud kassam tüüpi rakettide uurimine näitas, et tegu on mudeliga, mida valmistab ainult Hamas.

Sderoti linnapea Eli Moyal ütles, et kaitseminister Peretz ja teised valitsuse ametnikud, kes tõotasid pärast kassam raketi tabamust elumajale möödunud nädalal anda rünnakule vastulöögi, ei ole oma lubadustest kinni pidanud. "Ent ma olen õnnelik, et pärast nelja aastat on hakatud omaks võtma minu poolt väljapakutud lahendust," ütles Moyal, viidates siseminister Avi Dichteri soovitusele Gaza taas okupeerida.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.