Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



REFERENDUM "VANGIDE PLAANI" ÜLE
10.06.06  

Mahmoud Abbasi esindaja väitis kolmapäeval, et Abbas kuulutab laupäeval välja referendumi, kui Hamas ei aktsepteeri niinimetatud vangide dokumenti. Seitsmeleheküljelise dokumendi koostasid palestiina vangid Iisraeli vanglates ning selles esitatakse tingimused rahuks Iisraeliga. See hõlmab Palestiina riigi loomist kõigil Iisraeli poolt 1967. aastal üle võetud territooriumitel pealinnaga Jeruusalemmas ning nõuab "tagasipöördumise õigust" palestiina põgenikele.

Honest Reporting rõhutab, et dokument ei tunnusta ühemõtteliselt Iisraeli, ega anna mingit garantiid, et Palestiina riigi rajamine 1967. aasta piiridega lõpetaks nõudmised Iisraeli territooriumi suhtes. Washingtoni Lähis-Ida Poliitika Instituut teeb lihtsa kokkuvõtte: "see dokument sarnaneb suures osas Hamasi enda poliitilisele programmile." Abbas aga omalt poolt iseloomustas dokumenti kui "kooseksisteerimise plaani" , kirjutas New York Times.

Abbas seadis esialgu referendumi väljakuulutamise tähtajaks selle nädala kolmapäeva, kuid pidi selle lükkama edasi Hamasi valitsuse vihase vastuseisu tõttu. Hääletust võib käsitleda usaldushääletusena valitsusele, seega tuleks Hamasi vastuseisu näha selle nädala teisipäeval avaldatud Birzeit´i Ülikooli arvamusuuringu tulemuste valguses. Uuring näitab, et toetus Hamasile on oluliselt langenud - 13 protsenti viimase kuue nädala jooksul, kirjutas Haaretz. Hamasi esindaja väitis, et kuni dokumenti ei viida sisse mõningaid muudatusi, ei saa Hamas seda toetada. Viimasel juhul algatab Abbas referendumi korraldamise laupäeval.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.