Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



PALESTIINA RIIK PÄRAST IISRAELI VÄLJATÕMBUMIST
17.06.06  

Iisraeli valitsus on alustanud koostöös Palestiina Omavalitsuse liidri Mahmoud Abbasiga ettevalmistusi Juudeast ja Samaariast väljatõmbumiseks.

Tänu rahvusvahelisele vastuseisule Iisraeli ühepoolsete sammude suhtes on Iisrael visandamas alternatiivset plaani, mis sisuliselt muudab peaminister Ehud Olmerti koondumise plaani kahepoolseks sammuks, teatas Haaretz.

Kavandatava plaani järgi rajatakse Palestiina riik kogu Gaza territooriumile ning 90 protsendile Juudeast ja Samaariast, ajutiste piiridega turvatara joonel.

"Näib, et Olmerti meekonna "lahendus" jätaks Teekaardi plaanist välja igasugused nõudmised palestiinlaste poolseteks järeleandmisteks," teatas IMRA. Teekaardi esimene faas näeb ette, et palestiinlased lammutavad palestiinlaste kontrolli all olevatel aladel terroristide infrastruktuuri.

IMRA arvates tähendab uus plaan, et "Iisrael taandub ning seisab silmitsi tekkinud tühimikku täitva suveräänse üksusega. Seejuures jääb kogu Palestiina terroristlik infrastruktuur puutumata ning valmis järgmiseks sõjaks."

Jerusalem Newswire märkis, et Iisraeli välisminister Tzipi Livni on öelnud, et iga kokkuleppe lõpliku staatuse osas peavad täide viima ministeeriumid, mida kontrollib Hamasi valitsus, kuid viimane on tõotanud jätkata Iisraeli mittetunnustamist ning taotleb juudiriigi täielikku hävitamist.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.