Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



MEEDIA ESITAB IISRAELILE ENNEAEGSEID SÜÜDISTUSI
17.06.06  

Mitmed uudistekanalid olid möödunud nädalal kärmed süüdistama Iisraeli seitsme palestiinlase traagilises surmas Gaza sektoris.

"Kuigi puudusid igasugused asitõendid lisaks palestiinlaste väidetele, nagu oleks Iisrael süüdi "massimõrvas", oli rahvusvaheline meedia varmas uskuma palestiinlaste versiooni," kirjutas HonestReporting.

Washington Post avaldas loo pealkirjaga "Iisrael tulistas surnuks 7 inimest Gaza rannas," ning Independent kasutas järgmist pealkirja: "Iisraeli sõjalaevad tapsid Gaza rannas palestiinlasi."

CNN oli samuti uudistekanalite hulgas, mis palestiinlaste süüdistusi jäägitult tõena võttis. "Iisraeli mereväe sõjalaev tulistas reedel mürske Põhja-Gaza rannale, tappes vähemalt seitse inimest ning ajendas Hamasi sõjalist tiiba Iisraeliga 16 kuud kestnud vaherahu lõpetama," kirjutas CNN.

Honest Reporting märkis, et ajakirjanikud oleksid pidanud olema tähelepanelikumad, sest on ju laialt teada fakt, et mitmed palestiinlaste tulistatud kassam-raketid on maandunud Gaza sektorisse. Pealegi on mitmed palestiina terroristid kogenud "tööõnnetusi", mida on põhjustanud enneaegselt plahvatanud lõhekained.

Palestiina Omavalitsuse (PO) televisioon näitas mitmeid kordi sündmusest võltsitud videolõiku, teatas Palestinian Media Watch (PMW). PO televisioon võttis eraldi videolõigu Iisraeli sõjalaevast, mis oli varem Gaza suunas tulistanud, ning ühendas selle stseenidega seitsme inimese surmast Gaza rannas.

PMW andmeil filmiti videolõik Iisraeli mereväest samal päeval, kuid ajaliselt varem ning see jõudis Iisraeli armee vahendusel meediasse juba tund enne õnnetust.

PO ametlik päevaleht väitis koguni, et Iisrael kasutas perekonna tapnud mürskudes uraanijääke. Ajaleht kirjutas, et ekspertide hinnangul "oli shrapnell töödeldud mingit liiki uraanijääkidega, millest eraldub ohtlikku kiirgust," teatas PMW.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.