Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



Haigla vastu suunatud terrorirünnak hoiti ära
25.06.05  

Iisraelis Soroka haigla vastu suunatud enesetaputerroristi rünnak hoiti ära. 21-aastase naisterahva arreteerisid Iisraeli sõdurid.

IDF-i andmetel arreteeriti Wafaa Samir Ibrahim Bass siis, kui ta käitus IDF-i sõdurite arvates kahtlustäratavalt Erezi ülekäigul. Kui ta arreteeriti, siis Wafaa tunnistas üles, et lähetati teele Fatah's Al Aqsa märtrite brigaadi poolt kui enesetaputerrorist. Wafaa pidi kasutama oma meditsiinilisi tõendeid, mis lubasid tal Iisraeli siseneda, et saada Sorokas arstiabi. Wafaa tunnistas, et teda õpetati välja selleks, kuidas pommirünnakut korraldada rahvarohkes Iisraeli haiglas. Wafaa on saanud varem arstiabi sellestsamast haiglast.

"Terroristlik võrgustik kasutas ära naise kehva füüsilist olukorda, et korraldada suurem pommirünnak Iisraelis," kirjutas IDF.

"Ma armastan Allahit, ma armastan Palestiinat ja ma olen Al-Aksa brigaadi liige," seletas Wafaa reporteritele., Nii kirjutab HonestReporting. "Minu unistuseks oli saada märtriks. Ma usun surma ... Juba väikse tüdrukuna unistasin sellest, kuidas korraldada rünakut."

Terroriorganisatsioonid on teinud mitmeid erinevaid katseid, et lähetada terroriste Gaza tsoonist Iisraeli, kasutades ära just neid inimesi, kes vajavad meditsiinilist abi.

Üks selline oli Hamed A-Karim Hamed Abu Lihiya juhtum. Kahtlustati, et ta töötab Hamasi terroriorganisatsiooni heaks ning et ta on Iisraeli sisse sokutatud selleks, et ellu viia pommirünnak.

Abu Lihiya tunnistas üle, et ta sokutati Iisraeli Erezi turvapunkti kaudu "magava" Hamasi agendina 2004. a augustis. Abu Lihiya toodi Erezi turvapunktist läbi võltsitud dokumentide abil, mille alusel ta oli vähihaige, kes vajas Iisraeli haiglas arstiabi.

Copyright 2005 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.