Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



NETANYAHU: IISRAELI RÜNNATAKSE RAKETTIDEGA
26.06.06  

35. Sionistlikul Kongressil hoiatas Netanyahu oma kõnes, et juhul kui valitsus viib ellu väljatõmbumise plaani Juudeamaalt ja Samaariast "hakatakse kogu Iisraeli kassam-rakettidega ründama," teatas Jerusalem Post

"Terrorit see ei peata, me saavutame hoopis midagi muud - Hamasi võidu", hoiatas Netanyahu.

WorldNetDaily teatas, et relvastatud rünnakutes on juba kasutatud Iisraeli poolt Palestiina presidendi kaitseüksusele saadetud relvi. Rünnakutes on tapetud üks Iisraeli tsiviilisik ja teine on saanud haavata. 17. üksuse kõrgem sõjaväelane Abu Yousuf teatas muuhulgas uudistes, et tulevikus kasutatakse neid relvi rünnakutes juutide vastu.

Laevatäie relvade (sealhulgas üle 370 vintpüssi) ja laskemoona saatmise kiitis heaks Iisraeli peaminister Ehud Olmert. "Ma tegin seda põhjusel, et meil on vähe aega ja me peame aitama Abu Mazenit", rääkis ta reporteritele.

Palestiina uudiste agentuur WAFA kirjutas, et Abu Mazen või Mahmoud Abbas nagu teda samuti kutsutakse, ise väitis Nobeli preemia laureaatide konverentsil Petras, et "Ida-Jeruusalemm on osa 1967. aastal okupeeritud maadest ja iisraellased peavad sealt lahkuma". Abbas teatas samuti, et iisraelivastased rünnakud on vähenenud mitte tänu turvatarale, vaid tänu Palestiina relvajõududele, kes peavad kinni neid, kes püüavad Iisraeli sisse imbuda.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.