Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



TERRORISTID TEGUTSEVAD ARAABIA TSIVIILELANIKE HULGAS
26.06.06  

Palestiina terroristid tegutsevad tsiviilelanike keskel, mis teeb nende tabamise Iisraeli jaoks keeruliseks, väitis Arutz-7 andmeil Iisraeli lennuväe kindralmajor Elyezer Shkedy.

Viimase paari päeva jooksul on Iisraeli õhurünnakute läbi, mis on suunatud tsiviilelanike hulka varjuvate terroristide vastu, saanud surma 12 araablasest tsiviilisikut. "Me teeme kõik, et vältida rünnakuid süütute isikute vastu, kuid praeguses olukorras ei ole Iisraeli kaitseväel teist alternatiivi õhurünnakute kõrval," ütles Shkedy.

Asjaolu, et terroristid tulistavad kassam-rakette Iisraeli linnade ja külade pihta Palestiina tsiviilelanikega asustatud piirkondadest, on seadnud Iisraeli valitsuse ja sõjaväe raske valiku ette. Iisraeli sõjavägi seisab dilemma ees, kas riskida Iisraeli tsiviilelanike kaitsmise eesmärgil süütute Palestiina tsiviilelanike vigastamisega.

Ynetnews´i andmeil ütles Shkedy, et "meie kohuseks on jätkata võitlust terrorismi vastu. Seda ootab meilt Iisraeli riik." Ta lisas samuti, et tehakse "tohutuid jõupingutusi", et ohtu tsiviilelanikele minimaalseks muuta.

Kaitseminister Amir Peretz ütles möödunud nädalal IDF staabiülemale Dan Halutzile, et operatsioonide teostamisel tuleks alati eelistada pigem missiooni ärajätmist kui riskida süütute Palestiina tsiviilelanike ohtuseadmisega, teatas Ynetnews. IMRA märkis sarkastiliselt, Perez on Iisrael riigi kaitse minister.

IMRA andmeil teatas Iisraeli TV teine kanal, et Perez pani sel nädalal veto IDF plaanile hävitada kassam-rakettide tehased, hoolimata sellest, et palestiina terroristid on viimasel ajal rakettide tootmist suurendanud.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.