Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



AL AQSA LIIDER HOOPLEB LÄÄNEKALDA RAKETTIDE ÜLE
14.07.06  

Abu Qudai Al Aqsa Märtrite Brigaadidest teatas intervjuus WordNetDaily´le raketirünnakute alustamisest Juudeast ja Samaariast Iisraeli peamiste asulate vastu. Ta väitis, et tema rühmitus on võimeline tootma Põhja-Samaarias rakette.

"Iga Israeli paik või linn on meie rünnakute poolt tabatav ja kui mõned paigad veel pole, siis varsti on needki. Ben Gurioni lennujaam, Tel Aviv, Jeruusalemm - iga paik ja linn on sihtmärgiks. Me räägime uuest etapist konfliktis meie ja vaenlase vahel," ütles ta. Abu Quadi mainis veel, et raketid on Gazas kasutatavatega väga sarnased, kuid tehakse suuri jõupingutusi nende täpsuse ja lennuulatuse parandamiseks. Ta vihjas võimalikule abile Süüriast, Iraanist ja Hizb´Allahilt.

Lisaks neile avaldustele väidab rühmitus Al-Aqsa Brigaad, et nad on tulistanud viimastel päevadel rakette Tulkaremist ja Jeninist juudi asulate suunas. Iisraeli kaitsevägi ei ole neid väiteid veel kinnitanud, kuid Palestiina ja Jordaania ametnikud kinnitavad, et need rünnakud leidsid tõepoolest aset.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.