Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



IDF OPERATSIOON TERRORIVÕRGUSTIKU VASTU GAZAS TUGEVNEB
14.07.06  

IDF operatsioonid, mille eesmärgiks on terroristliku infrastruktuuri hävitamine ja röövitud sõduri Gilad Shaliti vabastamine, on jõudnud uude faasi. Iisraeli maavägi on praeguseks kontrollimas Iisraeli piirist Vahemereni ulatuvat koridori, mis jagab Gaza sektori kaheks osaks. Rünnakud terroristide, nende liidrite, rünnakute kavandajate ja baaside vastu on ägenenud.

Neljapäeva hommikul pommitati Palestiina välisministri Mahmoud Zahari kantseleid. Haaretz kirjutab, et IDF väitel "juhtis seda (terroriorganisatsioon) Hamas" ning seda kasutati "terrorirünnakute kavandamiseks". Sihiti ka maja, kus asus Mohammed Deif, kes on üks tagaotsitumaid terroriste Iisraeli nimekirjades. Deif sai haavata, kuid pääses põgenema. Neis ja teistes kolmapäeva varahommikust alates toimunud rünnakutes on surma saanud üle 20 palestiinlase, kellest umbes üks kolmandik olid tsiviilisikud.

Peaministri kantselei esindaja David Baker ütles seda olukorda kommenteerides: "Iisrael on haaratud käimasolevasse sõtta eesmärgiga tõkestada palestiina terrorismi ning peatada see enne meie asulateni jõudmist. Palestiina terroristide liidrid otsivad jätkuvalt varjupaika ning peidavad end oma rahva sekka."

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.