Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



OLMERT: EI VANGIDE VABASTAMISTELE
14.07.06  

Hizb´Allahi liider Hassan Nasrallah esitas organisatsiooni telekanalis Al Manar TV esinedes tingimused röövitud sõdurite vabastamiseks: suure arvu Iisraeli vanglates olevate vangide vabastamine vahendatud läbirääkimiste teel. Samal ajal kirjutas Haaretz, et Hamasi esindaja väitel tugevdab kahe sõduri röövimine Hezb´Allahi poolt Hamasi positsiooni: "Me oleme tõestanud vaenlasele (Iisraelile), et tal ei jää muud üle kui vabastada palestiina, liibanoni ja araabia vangid. Kõik vangid ilma erandita."

Ehud Olmert omalt poolt kordas seisukohta mitte pidada läbirääkimisi terroristidega ka pärast Hizb´Allahi teostatud röövimisi: "Oleme kogu aeg selgelt väitnud, et me ei anna järgi väljapressimisele ning et me ei pea terroristidega läbirääkimisi Iisraeli sõdurite elu pärast. See kehtis eile ja kehtib ka täna."

Iisrael on minevikus vahetanud vange röövitud iisraellaste vastu. Viimati juhtus see 2004. aastal, kui vabastati 436 vangi. Praeguses olukorras puudub kindel informatsioon röövitud sõdurite saatuse kohta, kuid on mitmeid teateid inimestelt, kes väidavad, et on külastanud Gilad Shaliti.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.