Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



HIZB´ALLAH ÕHUTAB PALESTIINA ARAABLASI RÜNDAMA IISRAELI
21.07.06  

Palestiina allikate väitel on Hizb´Allah käskinud Hamasil ja Islami dzihaadil intensiivistada raketi- ja enesetapurünnakuid Iisraeli vastu, teatas Middle East Newsline.

Viimasel kolmel päeval on paljastatud mitmeid terroriorganisatsioonide katseid viia Iisraelis läbi rünnakuid ning Iisrael on arreteeritud mitmeid enesetapupommitamiseks valmistunud isikuid. Iisraeli julgeolekujõud hoidsid esmaspäeval ära enesetapurünnaku Jeruusalemmas. Jeruusalemma kesklinnas tabati 25-aastane mees, kel oli kotis 5 kg lõhkeaineid. Kolmapäeval peeti kinni üks terrorist Tel Avivi lähedal asuvas Hod Sharoni tööstusrajoonis. Ta kavatses end rahvarohkes kohas õhku lasta. Mõlemad terroristid tulid Samaariast. Teisipäeval üritas üks terrorist Lõuna-Iisraelis röövida IDF naissõdurit. Viimasel õnnestus ründajat eemale tõrjuda kuni kaaslased talle appi ruttasid.

Jerusalem Post´i andmeil teatas üks palestiina peamistest omakaitseüksustest, et on värvanud kümneid naisi võitlema Iisraeli vastu. Sõduririietesse rõivastatud ning granaate ja kalashnikovi automaate kandvad naised marssisid Gaza linna tänavatel, skandeerides loosungeid Hizb´Allahi ja Hamasi toetuseks ning kutsudes üles kõiki moslemeid ja araablasi pidama sõda Iisraeliga. See oli esimene relvastatud palestiina naiste poolsõjaline demonstratsioon Gaza sektoris. "Kui araabia mehed ei suuda kaitsta araablaste ja moslemite au, siis täidavad nende kohust naised," ütles Shayma al-Koka, kes on üks värvatutest. "Araabia mehed ja sõjavägi on jätnud täitmata oma moraalsed ja religioossed kohustused," ütles ta, väljendades nördimust araabia riikide suutmatuse üle aidata Hizb´Allahit ja Hamasi.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.