Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



LIIBANONI DRUUSIDE LIIDER: TEHERAN KATSETAB OMA RELVI
29.07.06  

Liibanoni druuside liider Walid Jumblatt, tuntuim Süüriavastane Liibanoni poliitik, ütles WorldNetDailyle, et Teheran kasutab ära Hizb´Allahi vastuseisu Iisraeliga ning testib selles Iraani relvade kvaliteeti ja uurib Iisraeli sõjaväe suutlikkuse taset.

WorldNetDaily avaldas varem sel nädalal, et Iraani sõdurid on abistanud Hizb´Allahi terroriste Iisraeli keskuste tulistamisel rakettidega. Informatsiooniallikad Liibanonis avaldasid WorldNetDailyle, et Iisraeli armee poolt tapetud Iraani revolutsioonilise kaardiväe sõdurite kehad transporditi Süüriasse ja saadeti lennukiga Teherani.

Jumblatt väljendas samuti oma kartust, et Süüria kasutab ära kasvavat kriisi Liibanonis, et taas süvendada oma mõju riigis ja veenda rahvusvahelist üldsust selles, et Süüria domineerimine Liibanoni üle on ülioluline Lähis-Ida stabiilsuse jaoks. Ta ennustas, et Süüria püüab jätkuvalt destabiliseerida Liibanoni, et kinnitada oma argumente.

Ent Haaretzi andmeil on Kofi Annan teinud ettepaneku Iraani ja Süüria kaasamiseks läbirääkimistesse, saavutamaks lahendust konfliktile Liibanonis.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.