Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



ÜRO RAHUVALVAJAD OLID HIZB´ALLAHILE KILBIKS
29.07.06  

Kolmapäeva hommikul levis kogu maailma meedia kaudu teadaanne Iisraeli rünnakust Liibanonis asuvale ÜRO Rahuvalvemissiooni vaatluspunktile, milles neli rahuvalvajat sai surma. ÜRO peasekretär Kofi Annan nimetas seda kahetsusväärset juhtumit "ilmselt tahtlikuks sihtimiseks".

Iisraeli peaminister Ehud Olmert avaldas sügavat kahetsust ootamatu surmava rünnaku üle lisades, et on mõistetamatu, et ÜRO pidas eksimust ilmselt tahtlikuks sihtimiseks. Olmert andis sõjaväele käsu viia läbi juhtumi põhjalik uurimine.

IDF ütles oma ametlikus teadaandes, et IDF tegutses teisipäeval Al Khiyami piirkonnas (juhtumiga seotud piirkond), kust Hizb´Allah oli tulistanud rakette Iisraeli suunas. Esialgsel uurimisel ilmnes, et operatsiooni käigus sai ÜRO vaatluspunkt plaanimatult tabamuse, öeldi teadaandes.

Haaretz teatas, et Kanada minister Stephen Harper ütles kolmapäeval, et ta kahtleb selles, et Iisraeli rünnak ÜRO vaatluspunktile Liibanonis, milles sai surma ka Kanada rahuvalvaja, oli tahtlik. Ta tõstatas küsimuse, miks ÜRO rahuvalvajad punktis veel viibisid, kui see juba ilmsesse sõjatsooni jäi. "Ma igal juhul kahtlen, kas see sai olla tahtlik rünnak. Iisraeli valitsus on meiega koostööd teinud Kanada kodanike väljatoomisel Liibanonist ning on hoidnud meie endi sõjaväelasi, kes on piirkonnas aidanud läbi viia evakueerimisi," ütles ta.

IMRA kirjutas, et Kanada erukindralmajor Lewis Mackenzie, kelle rügementi langenud rahuvalvaja varem kuulus, mainis, et rahuvalvaja oli mõned päevad tagasi saadetud e-kirjades varjatult mõista andnud, et Hizb´Allahi võitlejad tegutsesid kõikjal nende positsioonidel ning et IDF sihtis neid. Mackenzie märkis, et Hizb´Allahi strateegia on levinud trikk, mida kasutavad ÜRO-s esindamata rahvad. "Nad kasutavad ÜRO-d kilbina teades, et neid ei saa selle eest karistada," ütles ta.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.