Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



ÜHINENUD RAHVASTE ORGANISATSIOONI KAHTLASE VÄÄRTUSEGA TOETUS
18.08.06  

USA-s tegutsev juudi organisatsioon Laimuvastane Liiga (ADL) peab ÜRO peasekretäri Kofi Annani suhtumist käimasolevas konfliktis üht osapoolt eelistavaks. Ynetnews kirjutas, et ADL avaldas ajalehes New Yor Times teadaande, milles viidati mitmetele Annani avaldustele Liibanoni tsiviilelanike kannatuste kohta ja "ebaproportsionaalse jõukasutamise" kohta Iisraeli poolt. Teadaande tekstis küsiti Kofi Annanilt: "Kui palju Iisraeli tsiviilelanikke peab veel surema enne, kui te Hizb´Allah´i hukka mõistate? Ja millal laienevad teie kaastundeavaldused ohvritele Iisraeli poolel?"

Anne Byefsky, kes on Hudsoni Instituudi vanemteadur ja veebilehe www.EyeontheUN.org toimetaja, käsitles seda teemat ajakirjas National Review Online avaldatud artiklis teistsugusest vaatenurgast. Bayefsky viitas ÜRO resolutsiooni koostamiseks esitatud tekstidele ja kirjutas, et need "seovad nii Iisraeli kui ka USA käed võitluses terrorismiga..." Ta ütles, et viimastel nädalatel on mitmed tegelased ÜRO-s "Iisraelile poliitilisel lahinguväljal löögi andnud, ignoreerides pretsedenditult ÜRO Harta tähtsaimat tõekspidamist - õigust enesekaitsele."

Lisaks tõi Bayefky esile asjaolu, et praegune resolutsiooni projekt soosib Hizb´Allah´it mitmel viisil - mitte kordagi ei mainita selle organisatsiooni nime, rääkimata nende vastutusest tsiviilelanikele kannatuste põhjustamisel. Ka ei kasutata selles kavandis sõna "terrorism". "Sellel on ainult üks kindel tulemus - terroristide õigustamine, kelle lõppsihtmärgiks on Ammerika Ühendriigid ja kõik demokraatlikud väärtused," järeldas Bayefsky.

Copyright 2006 Word of Life Israel.




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.