Harta Kogudus Usumaailm  Harta pood                       

 

Iisrael
Maailm
Huvitavad inimesed
Taevamuusika
Taevamanna
Õpituba
Arhiiv
Kontakt
Koju
In English

Õpitoas täna:
Rick Joyner - Kõrgeim kutsumine





KOJU » ARHIIV »



IISRAELI TABAVAD RAKETID NII PÕHJAS KUI KA LÕUNAS
30.12.05  

Põhja-Iisraeli linnu tabas selle nädala alguses vähemalt neli Katjuuša-raketti.

Üks maja Kiryat Shmona linnas sai otsetabamuse Liibanonist lastud Katjuuša-raketiga, peale selle sai kaks maja veel kahjustada, kirjutas Haaretz. Kolm Kiryat Shmona elanikku viidi šoki tõttu haiglasse. Teine rakett maandus Shlomi linnas.

Rünnaku eest vastutust ei ole keegi võtnud, kuid oletatakse, et nende taga on Hizb´Allah, sest see organisatsioon kontrollib Lõuna-Liibanoni. Arvatakse, et Hizb´Allah on Lõuna-Liibanoni paigutanud 15 tuhat mürsku ning kogu Põhja-Iisrael jääb nende tegevusraadiusesse.

Praktiliselt samal ajal rünnati Iisraeli Gazast Kassam-raketiga. Jerusalem Newswire andmeil esinesid juba Gazast tagasitõmbumise vastased hoiatustega, et tagasitõmbumisele saavad järgnema rünnakud samaaegselt nii Põhja- kui ka Lõuna-Iisraeli pihta.

Lõuna-Iisraelis toimunut nimetas Ynetnews „hanukaimeks", sest Kassam-rakett maandus lasteaia lähedale ilma kedagi vigastamata. „See oli suur ime, sest Kassam-rakett maandus väga lähedale lasteaiale, kus toimus parasjagu hanukapidu," ütles direktor Sarah Evron.

Iisraeli sõjanduseksperdid leiavad, et Iisraeli Kaitsejõud ei ole enam ähvarduseks palestiinlaste relvastatud mässulistele, kirjutas Middle East Newswire. „Me ei suuda enam hoida vaos terroriste Gaza sektoris," ütles üks sõjaline allikas. „Neile ei lähe korda meie vasturünnakud ja isegi see, kui pommitamisel tabatakse eksikombel palestiinlaste kodusid."

Copyright 2004 Word of Life Israel




Soovita sõbraleSoovita sõbrale

Prindi artikel Prindi artikkel




Charismata Ministries
COPYRIGHT 2006 ©
Informatsiooni sellel leheküljel tohib kasutada ainult isiklikuks tarbeks.
Kõik muu kasutus/paljundamine võib toimuda ainult "Usumaailma" kirjalikul loal.